Sledujte nás

Futbal

MAN CITY – BARCELONA …Liga majstrov

Pred rokom mali manchesterskí Občania v nohách 18 duelov – kopali okrem ligy Capital One Cup aj FA Cup, nemali zraneného Aguera, a v čase keď ich Barcelona poslala z Ligy Šampiónov do večných lovíšť, boli belasí unavenejší ako ruské tanky pri Kursku. Nie dnes.

Citizens vybehli cez víkend na novozámocké Magpies a pred koncom duelu to vyzeralo so Strakami na kanára. Jednosmerná premávka a päť-hviezdičkový futbalový display na Eastlands oštemploval Silvovi papier, že je génius, znovuzrodil Dzeka, diagnostikoval Nasrimu futbalovú deviáciu pálffy-zabijaka, odmietol 28-miliónovému Bonymu debutovú tutovku, len stále neprezradil na čom fičí Yaya, ktorý bude večer a na veľké šťastie pre Blaugranas chýbať. Zo City ide strach, a keď si predstavím barcelonskú obranu, mám ešte väčší. Kurz 3.6 na pellegriniovcov omamne skvelý, inPlay desiatka na Nebeských zapýta tipérsky otčenáš. Respektíve teda naopak.

Vincent Kompany vraví, že Barcelona bolí menej ako Stoke, jej prekvapivá strata všetkých bodov v poslednom kole La Ligy proti Malage doma na Novom Kampe /0:1/ zas šepká, že dvakrát za sebou messiášovci neprehrávajú. Katalánci kopú výhru na Etihad pri 2.2, osobne by som ich ale na rozdiel od študovanejších vôbec nebral ako papierového fejvorita. Verte mi/im.

Prvý zápas v Lige majstrov je väčšinou o futbalovom pettingu, uvidíme, kto príde domov s modrejším cucflekom. City neprehrá, Barcelona nevyhrá, a či už nosíte mančestráky alebo pušapku z barcelonskej La Rambla, pri telke nezabudnite, že ak vás ožiari na dve hodiny 600 Rontgenov, skončíte zaručene na JIS-ke. V Manchestri nás čaká pekuliárny pretlak hviezd…

Domajstrovania, brosporťáci…

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal