Sledujte nás

Futbal

ARSENAL – MONACO … Liga majstrov

Holky kde ste, Dimitar je v meste, k Temži si na tretí najväčší štadión v zemi Albionu prichádza znova zakopať obdivovateľ Marca van Bastena a neskôr i Alana Shearera, kvôli ktorému dokonca v drese Magpies ako chlapec v rodnom Bulharsku kedysi aj spal. Najlepší z najlenivejších futbalistov celej zemegule má dnes 34 a i keď mladosť už nekúpi, starobu nepredá, Berbi ostane navždy Berbi. Welcome to London, Mr. Berbatov!

Futbalové “Moneyco” ruského milionardára Rybovleva zo Stade Louis II poslalo nedávno do United kľaknúť k bolestnému ružencu Radamela Falcaa, predalo Madridu Jamesa Rodrigueza, 26 gólov červeno-bielych v 25-ich zápasoch a vyhratá skupina C so štyroma gólmi v šiestich dueloch je tak na celkom slušný európsky certifikát “dobrešizrobel”. Francúzsky útok o 20:45 na nevypredanom 60-tisícovom drne Emirates povedie práve Berbatov, no jeho doterajších 6 ligových gólov v 18-ich stretnutiach mu londýnske trávy z čias, keď tu borec kopal za Tottenham /2006, za 16mil libier/, či Fulham uveria veru len bars ťažko.

Gunners vypadli v tomto štádiu súťaže futbalovo najbohatších štyri posledné roky za sebou a dnes bez Ramseyho, Abu Diabyho, Debuchyho a najskôr i Wilshera pália pri vysokofavorizujúcom kurze 1.53. Monaco bez Jeremy Toulalana, Tiemou Bakayoka,  Ricarda Carvalha a Andrea Ragga môže podľa kurzotvorcu vyhrať na severe hlavného mesta sveta jediný zápas z ôsmich. Smelí musia byť často odvážni.

Keď mal Berbatov 18, uniesol ho bulharský gangster Georgi Iliev s cieľom podpísania zmluvy s jeho tímom FC Levski Kjustendil. Dnes hrozí bývalému manekýnovi iba to, čo všetkým, čo kedy kopali za Tottenham a dovolili si vybehnúť na pažiť Arsenalu proti jeho jedenástke. Čujme. Viďme. Užime.

Večer na Hornsey Road, amigos.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal