Sledujte nás

Anglicko

PREMIER LEAGUE 2014/2015 … 27.kolo /sobota/

Slovensko kliká vyzlečeným maturantom na tube že cooltúra, topky.sk tvrdia že Boh je žena, Madonna zistí na AU!ards, že v 56-ich to už v Batmanovi nedá, zemeguľa saje Sivého i jeho 50 Analstázií, len chlieb na Majdane zostáva furt tvrdý jak staré kopačky. Tento svet je permanentne fascinovaný. Občas fas cínovaný…

WEST HAM – CRYSTAL PALACE

Do Upton Parku to majú borci z Crystal Palace presne 23 kilometrov a poctivých 29 minút, to keď k tripu nezapočítajú cikanie, naloženie vakov a defekt. Hammers z východu Londýna naposledy stratili na White Hart Lane vedenie 0:2, celkovo nazbierali do tabuľky o 12 bodov viac ako Palácinkári, a i keď kopú jednoznačne ošklivejší futbal ako hostia, v predpokladoch sú dnes doma na Boleyn Road o tri promile pred nimi. Bujačiu silu sledujte u Songa, futbalovú aristokraciu v kryštálovej trojke Zaha-Bolasie-Gayle.

BURNLEY – SWANSEA

Futbalový piadimužík, ktorý naposledy nasr-dil a naje-doval na Stamford Bridge Mourinha hostí deviate Labute pána Monka, arbitri na pľaci a Nemanja doma na diváne zaostria na karmu Ashleyho Barnesa, my ostatní na kolobežku Routledgea kumšt Sigurdssona a ofinu pána Shelveyho.

MAN UNITED – SUNDERLAND

United doma nemajú čo stratiť, dokonca už ani formu nie, čas, keď robili Devils zo súperovho gólmana rybára nájdete v bežnej Angličtine pod Past Perfect. Nepresvedčivé Poyetove Čierne mačky idú do Divadla /ozajdosťšpatných/ snov s lístkami pre lúzrov, čo nechcú prehrať /jediná výhra z posledných 9-ich duelov/, či už teda De Gea alebo De Foe, „požičať“ dnes rodinnú permanentku za 50 libier niekomu, kto chce poprvýkrát v živote kúpiť na Theatre of Dreams synovi šál je ľahšie ako skoro nikdy predtým. Stretnutie za štadiónom, hotel vľavo. Foajé.

WEST BROM – SOUTHAMPTON

Štrnásty West Beton Albion preverí nabúranú ofenzívu Svätých z juhu, a i keď má domáci Berahino na gólometri 16-ku, Southampton v bráne Forstera, a ten po dvoch góloch inkasovaných od Liverpoolu naposledy už nedostane viac ako jeden. Ak Svätí na hrude Hawthorns predsa len kľaknú, na Veľkú noc môžu svoje šance na prvú štvorku hľadať počas egghunting namiesto vajíčok.

A nechajte sa fascinovať tým, čo ľudí fascinuje. Je to fascinujúce…

Dozajtra, amigos. Dúfam.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko