Sledujte nás

Anglicko

PREMIER LEAGUE 2014/2015 … 27.kolo /nedeľa/

Dobrí umelci kopírujú, najlepší kradnú. Aj preto je futbal často viac ako umenie. Anfield Road, priatelia…

LIVERPOOL – MAN CITY

Hra Liverpoolu v Istanbule pripomínala naposledy tú moju na piano s rukami v sadre, Citizens na Eastlands proti Blaugranas zas ani tak nehrali, ako si dobre zabehali, obaja Európou prefackaní si tak prichádzajú k rieke Mersey prepláchnuť pampers a obnoviť krstné futbalové sľuby. Reds doma na Anfield Road neprehrali sedem posledných zápasov, majú v „Brendan´s eleven“ naspäť Coutinha i Glena Johnsona, ak stihne kaderníka, sľúbil sa i Mario. Skyblues vybehnú už aj s Yaya Tourem i vyhladovaným Bonym, klinickou otázkou už iba ostáva, kto schytá prvú ranu.

3.1 versus 2.4, lepšia desina na červenú ako dvacka na modrú. InPlay. A ak Sturridge nepotiahne jazdcom mat, tipneme si pat.

ARSENAL – EVERTON

Na obranu Arsenalu po „samovražde“ na Emirates v súboji proti berbatovcom v Lige majstrov len toľko, že počas 90-ich minút hral proti Gunners ešte aj džingel v telke, potvrdí Giroud, Welbeck, nakopnutý Walcott i „Mr.FromHeroToZero“ Oxlade-Chamberlain.

Everton nevyhral na severe Londýna u Delostrelcov z posledných 18-ich návštev ani raz /14 prehier/, chýba mu sebavedomie, esprit i drajv z minulej sezóny a bukmejkri mu prisudzujú na tunajšiu výhru vysokých 6.4. Každá pravda má však dve mince, štatistikám verte na 23%.

Ozajstný umelec nikdy nevezme to, čo mu nepatrí. Pokiaľ si to nevie odniesť so sebou:).

Úspešný nový týždeň, amigos.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko