Sledujte nás

Anglicko

PREMIER LEAGUE 2014/2015 … 28.kolo /dohrávka/

QPR – TOTTENHAM

Kohútom stačí preletieť londýnskym vzduchom 15 kiláskov a sú z ich ríše na White Hart Lane rovno na pažiti Loftus Road, kde domáci Jazdci od samého začiatku sezóny kopú svoje darwinovské „survival of the fittest“. O to lepšie pre divadlo, drámu ktorého čochvíľa odkryje opona na Shepherd´s Bush.

Rangers v r.2015 doma ešte ani raz nevyhrali a ich dvadsaťdva bodov v tabuľke by len chcelo byť aspoň polovicou zo 47-ich na konte Spurs. Kedysi superhviezdny Taarabt strateno blúdi v schize mohamedánskeho monoteizmu, Barton po nedávnej rane nad súperov genitál potvrdil neliečiteľnú mentálnu dyspepsiu, technický Kranjcar i superbežko Phillips už len dokopávajú kariéru a celý tím modrobielych všeobecne paberkuje po klzkej rampe odpalu z Premier League. A pokiaľ ste ešte nevideli futbalové líce seknuté trhom napol, máte prečítaného Dr.Akulu a nie ste zrovna po raňajkách, skúste skalpel na zadáka Hoops Onuohu – https://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2980614/QPR-s-Nedum-Onuoha-suffers-horror-cut-cheek-forced-clash-heads-Steven-Caulker-Arsenal-loss.html

Pochettinovci na druhej strane línie pália trhavým uhľovodíkom, nastrieľali súperom od začiatku roka na celých ostrovoch rekordnú dvacku a smerujú na rozdiel od domácich pruhov do prvej štvorky futbalovej superletky, kde je za kanálom už teraz a tradične celkom slušný pretlak. Favorit duelu pri 1.82.

Heslo Kane. HurriCane.

Derby so vsadeným eurom neriskujte, skúste radšej o 15:30 Bayern alebo Wolfsburg.

Dočítania, amigos.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko