Sledujte nás

Anglicko

PREMIER LEAGUE 2014/2015 … 29.kolo /sobota/

Aféru „pľuvačky“ odparilo z ostrovných pažití aspoň načas marcové slnko, kto by chcel skúsiť stravu cez slamku, môže chriaknuť jeden z päty ťahaný napríklad na Jonathana Waltersa. Hnátodrvič zo Stoke mal vždy svojský humor…

CRYSTAL PALACE – QPR

Dvanásty hostí osemnásteho, ktorý napriek skutočnosti, že kope na súperovom drne Premier League slabšie jak dupatá suseda na roli s tupou motykou /12 prehier z 13-ich duelov/, na rodnej hrude Crystalu Palace v lige ešte nikdy neprehral.

Palácové Orly veličenstva Pardewa registrujú prvenstvo v štatistike „vieme vonku-bijú nás doma“, 12 bodov nazbieraných v domácom Selhurst Parku má s Kližanovým sporo tajeným macho-izmom spoločné jedno. Každý vie čo.

Crystal neprehrá. Zaha. Aha. Ha.

ARSENAL – WEST HAM

Arsenal bol na rozdiel od Hamšíka vždy môj typ, možno i preto je v ďalšej z londýnskych šermovačiek silných na severe metropoly favoritom pri 1.4. Kladivári z Upton Parku idú na víťazstvo pri rovnej deviatke, dívajúc sa na prehustenú plnku Gunners, postrádajúcu z veľkých mien iba ak Alexa Oxlade-Chamberlaina, by som to nalačno ale neskúšal ani po troch alnagonoch.

Welbeck je gazela, dnes to bude za veľa.

BURNLEY – MAN CITY

Spomínaný Arsenal už má v tabuľke bližšie k Citizens ako títo k Chelsea, zradný prešmyk v belasej prevodovke by na trse naprázdno hryzúceho nováčika – 1 víťazstvo z posledných 12-ich zápasov, mohol Pellegriniho ukrižovať skôr, ako sa všeobecne plánuje. Na Turf Moor dnes v 70-tisícovom Burnley kermeš pri 1.47, Toure, Dzeko, Aguero, Silva a konečne Bony, bratia a sestry, wilFIRED Bony.

Pravdepodovnosť, že Schalke vyradí v utorkovej Lige majstrov domáci Biely balet sa rovnala tej, že vás zabije klavír, MADridisti napriek tomu behali posledných 9 minút s kolmým kakavkom v spoďaroch. So stávkovaním preto a radšej a vždy a opatrne.

Dočítania, amigos.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko