Sledujte nás

Anglicko

PREMIER LEAGUE 2014/2015 … 29.kolo /nedeľa/

Kapitolu Ligy majstrov sme v šatni uzavreli. Teraz sa staneme majstrami Anglicka.

CHELSEA – SOUTHAMPTON

Jose je Jose, v ceste za titulom veľmajstra ajšportovej verbalistiky miešanej jeho neodmysliteľnými „dark arts“ mu bráni už len nebravúrna angličtina, tak dole ako po tlačovke „PSG“ som ho každopádne ale v živote nevidel. Padol rubeľ, padol Abramovic, padla modrá, Mourinho po najväčšom prepadáku svojej kariéry v dráme na Stamford Bridge vie, že sklamal skrz cynicky naordinovanú taktiku vlastný originál kvality modrých radov. A toto už na rozdiel od kilometrov na tachometri svojho méďa nepretočí späť.

Napriek nezdaru v Lige majstrov si ale treba uvedomiť, že Chelsea v dvoch dueloch proti PSG ani raz neprehrala, podobne ako v 14-ich ligových doma na Stamfordskom drne a stále je tak jediným klubom vo všetkých 4 anglických divíziách, ktorý na domácej tráve v sezóne 2014/15 ani raz neprehral. A to i napriek tomu, že v zostave dlhodobo figuruje s Babregasom a dnes našťastie pre Bluesmanov aj Maticom.

Southampton môže na severe Londýna okrem 3 bodov stratiť už ak tak len pár kíl, Koemanovou napoleonskou úlohou je vydumať, ako kritizovanej Chelsea pustiť začerstva ranenou aortou. Ak sa toto Holanďanovi a jeho Saints podarí, nechcem vidieť, čo nás čaká v zostávajúcich kolách najlepšej futbalovej ligy sveta. Alebo teda vlastne chcem. Proti Crystal Palace totiž sedím 2.mája na Stamforde pár metrov od Abramoviča. No kidding,“ľistegvkešeni“.

MAN UNITED – TOTTENHAM

Futbalová fotosyntéza Robin Van Persie + Rooney + Falcao = £765 000 za týždeň (25 gólov) : Harry Kane = £35 000 za týždeň (26) produkuje na Trafforde ledva jednomolekulový kyslík, dnes to má byť v Divadle snov každopádne festivalová nedeľná bašta, rozumej taká tá do úst, nie pevnosť.

Situácia v MADchestri je na 54 nových dielov Búrlivého, v „hlavních rolích“ s Di Mariom a jeho manželkou, zúfalo túžiacou opustiť Cheshire, cítiac tlak, ktorý by bol i na miešky Christiána Greya pridosť. Van Gaal sľúbil devil-pozitívom, že United budú v druhej fáze súťaže silnejší, títo však iba naďalej a furt viac tratia plané ilúzie. Trénerský wizard nedokázal po odchode Nemanju Vidica, Rio Ferdinanda a Patrice Evru nahradiť zadný voj Diablov, hrá na nudnú istotu, bojí sa riskovať, jeho striedania sú neohrabané a vo futbalovom šachu pre Červených diablov často klinické.

Man United dnes bez Angela Di Mariu, Persieho i Evansa, ktorý si vraj musel odskočiť pre nové pľuvátko.

Tottenham priletí na sever Albionu v silovej plnke, počkajme si na to, či dokáže narobiť z posvätného Theatre of Dreams hromadu trosiek londýnsky HurryCane.

Dočítania, amigos.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko