Sledujte nás

Anglicko

PREMIER LEAGUE 2014/2015 … 29.kolo /pondelok/  

SWANSEA – LIVERPOOL

Liverpool je dobrý aj bez toho, aby sa niekto bavil o tom že je dobrý, 12 neprehratých stretnutí v lige – z toho 9 víťazstiev – a titul jediného tímu futbalovej superletky, ktorý v krajine za bielymi skalami Doveru v r.2015 ešte neprehral, je možno i na ďalšiu Martinovu tetovačku. Kým je ešte miesto…

Na Liberty Stadium si po siedmich absenciách privážajú červení od Mersey už aj Gerrarda, po ošklivom dopade zo vzduchu takmer zázračne zregenerovaného Škrtela a pre pozorných tak trochu bohužiaľ i Mamadou Sakha. Raheem Sterling a Jordan Henderson sa nachádzajú v červenom voji YNWA zatiaľ tiež, po stále prebiehajúcom vyjednávaní s bohatšími mocipánmi futbalového sveta však s otázkou, či už nie iba fyzicky.

Gerrardovci musia ísť na juhu Walesu na víťazstvo, prvá štvorka Premier League je po víkende v pretlaku, čo vytlačil Liverpool až na 5.miesto s 5-bodovou stratou na štvrtý United. Ťažký stret netipujte, zasyčte orosené a šetrite si po prepadáku Man Šity nervovo-nervóznu sústavu na Ligu majstrov.

Už zajtra a všetko na A.

Atletico a Arsenal?:)

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko