Sledujte nás

Futbal

IZRAEL – BELGICKO … Kvalifikácia ME 2016, skupina B

Belgická pumpa spláchla cez víkend Cyprus jak Džoko Kližanove ego, dnes prichádza do Jeruzalema Hazard Kompany dobyť futbalový Sion chrabrých synov Izraela pri unikátnom kurzíku 1.49. Že jednoducho znova raz nedá sa nedať.

Súčasné Wilmotsove Belgicko je unikátnou demonštráciou prostej futbalovej mirakulozity, mená Courtois, Kompany, Mertens, Fellaini, Alderweireld, Benteke, Lukaku, Hazard, Dembele, De Bruyne, Chadli, či Mirallas smrteľníkovi len nasucho pretierajú zrenice, ako sa toto všetko mohlo narodiť hneď, len tak a v obyčajnom časopriestore o nejakých jedenástich miliónoch obyvateľov.

Belgicko kope ofenzívny masaker, nestrelilo gól v jedinom kvalifikačnom stretnutí z posledných 13-ich a jeho 15 zásahov v ostatných 5-ich dueloch dnes obhajuje kurz 1.91 na jeho viac ako jeden strelený gól. Belgicko minimálne jeden dá, Courtois nemôže dva dostať ani bez rukavíc. Tutovku vidím v stávke LAY /NEVÝHRA/ Izrael pri 7.6. Betfair only.

Potomkovia udatného kmeňa Hebrejov schytali v sobotu v Haife trojku od Walesu, ich šance na Euro 2016 sú porovnateľné s tými, čo dostanem ja ak napíšem na fejsbuk Eve Mendez, dnes v Jeruzaleme to vyzerá na InPlay stovečku na Hazard/a/. EDEN je predsa len RAJ a my sme v zasľúbenej zemi.

Snáď budeme aj po zápase.

Dovyhratia, amigos.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal