Sledujte nás

Anglicko

PREMIER LEAGUE 2014/2015 … 31.kolo /nedeľa/

V roku 325 zvoláva cisár Konštantín Prvý nicejský koncil a okrem zákazu manuálnej práce v nedeľu sa tu rozhoduje i o tom, že kresťania budú oslavovať Veľkú noc v nedeľu po prvom jarnom splne. Slávime najväčší sviatok cirkevného roka, bratia a sestry,Christos voskrese! a my, premierLÍGverní, si pridáme ako extra bonusík k radosti i ďalšiu dávku anglického futbalu. Vitajte „za malou mlákou“ v zemi Albionu!

BURNLEY – TOTTENHAM

Tottenham Hotspur, 30 zápasov, 16 výhier, 5 remíz, 9 prehier a 26 ligových gólov, do víkendu rekordných z celej letky Premier League. Harry Kane urobil tímu Kohútov skrz svojich 19 streleckých zásahov 22 bodov a dnes ho nájdete už na každom športovom coveri, dokonca i v anglickom nároďáku, ostáva len čakať, kedy vám londýnsky dlháň vyskočí doma z mikrovlnky. Nevyspytateľná obrana Kohútov ale fasuje aj vtedy keď sa súperovi nechce, dnes kopú Spurs vzadu navyše bez zoštichovaného Huga Llorisa a živostriebreho Dany Rosea. Na lavičke nenájdete asi ani Roberta Soldada Rilloa /koleno/, na ostrovoch totálne stratený Španiel by ale nechýbal ani Kicovi u nás doma v Bardejovciach. Sorry, Bob.

Na Turf Moor vybehnú na druhej strane domáci Clarets v silovej plnke a pre tipéra znova nečitateľní jak Hviezdoslavov rukopis. Borci Seana Dycheho s druhou najhoršou defenzívou v celej divízii nikdy nešetria odvahou ani krokom a strčiac hlavu i tam, kde vy ani nohu mi občas prídu ako schopní vytiahnuť z dna Atlantiku i ruský U-boat. Dnes underdog pri 3.55.

Žeby dnes Burnley?

SUNDERLAND – NEWCASTLE

Obe mestá delí v zemi Albionu desať míľ a pokiaľ ste nevedeli, prečo práve tak futbalovo nahluchlá dvojka zdobí veľkonočnú nedeľu, tak potom vitajte v slávnom derby severovýchodu Wear-Tyne. Ako vravia šráci z BBC, jedného dňa budú tento senzačný stret hrať znova tímy z prvej polovici tabuľky – jedného dňa, len určite žiadneho z tých, čo by mali prísť čoskoro.

Sunderland nevyhral osem posledných zápolení, z 30-ich stretnutí v Premier League v 15-ich nestrelil ani gól, je bod nad čiarou vypadnutia a na rozdiel od pondelkovej porady nudí aj cez víkend. Záchranné kolo chce Čiernym mačkám hodiť nedávno priševší zázračník Dick Advocaat, že na oltár šťasteny Black Cats radno ale tipérovi furt klásť zásadne iba tie najskromnejšie dary, to nepopiera ani on. Vsadiť na domáce pruhy pri 2.62 je každopádne istejšie, ako fatálne sadnúť do mašiny s priblbom od Lufthansy.

Newcastle na 12.mieste rebríčka topflight je ďalší z hrdinov Čenkovej detí, štyri prehry z piatich posledných ligových duelov a 11 inkasovaných gólov v nich kvalitne korešponduje s ním produkovaným optickým smogom a tempom zranení, pri ktorom v tábore Magpies čochvíľa bude musieť odísť i masér, kurič, pisateľ zápisnice a tréner ženského tímu. Au.

Dnes nestávkujeme, len sa tešme sa životu, amigos. A hlavne nezabúdajme, že šport je IBA ozdobou života:)

Radostnú Veľkú noc všetkým!

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko