Sledujte nás

Anglicko

PREMIER LEAGUE 2014/2015 … 31.kolo /sobota/

Do Premier League sa chodí víťaziť, nie súťažiť. Aj preto je tou najligotavejšou ligou na planéte Futbal.

ARSENAL – LIVERPOOL

Manchesterský United posunul v ostatnom kole Liverpool v tabuľke ostrovnej elity presne opačne ako vy v noci zo soboty na nedeľu pradedkove pondusovky /prehra 1:2/, ak svoj prvopolčasový výkon z Anfield Road Merseysiders bez Škrteľa, Gerrarda a AK, tak len cez bolesť hrajúceho Sturridgea zopakujú aj pod veľkým Benom, ich sen o prvej štvorke sa rozplynie jak vybrakovaná bonanza v pikačovskom Váhostave.

Túžba po bodoch pripomína v Londýne tú vašu po kolbaske na Veľký piatok, užívajte zápas a nestávkujte. Za kanálom strelí motyka, a ktovie či niekomu nie i vajcia. Tie maľované.

Kurzy 1.87 versus 4.7, Arsenal neprehrá

EVERTON – SOUTHAMPTON

V 40-tisícovom Goodison Parku hostí trinásty šiesteho a futbalový klon vrodených ofenzív Martineza i Koemana sľubuje niektorým i viac, ako práve spomenutý hit kola z Emirates Stadium. Pocitovú remízovku potvrdzujú kurzy 2.78 versus 2.96, a s nimi i stará dobrá „wengerovka“, že neprehrať na jednom z najstarších futbalových štadiónov na svete bude dnes dôležitejšie než vyhrať.

Pokiaľ si to v jarné noci zrovna nerozdávate s Prozreteľnosťou, akýkoľvek risk InPlay môže byť na Bielu sobotu skôr finančnou stratou ako naopak. You Bet No Bet.

MAN UNITED – ASTON VILLA

Kližanovi proti Djokovi nezabral klinový remeň, Emilovi proti angíne JOX, Aston Ville proti Swans strelci /prehra vo Villa Parku 0:1/, Villans však môžu všetko zmeniť v Divadle snov, kde na nich čakajú Gaalovi Reds nedočkavejšie jak Máziková na OTA. Pri kurze 1.34 na Devilov by som určite počkal na jeho možný nárast aspoň do polčasu, s tým 12.5 na Villans by zas spokojne riskol InPlay za éčko i naostro od začiatku.

Jedna tutovka tu ale je. Ak United pustí doma všetky body, jeho víťazstvo na Anfield mu bolo na jedno veľké Hou-nou.

CHELSEA – STOKE

Víťazi nebojujú, víťazi rozdávajú rany, a na Stamford Bridge to pri pohľade na zubato vysunuté mandibuly Stoke vidím minimálne na jeden západolondýnsky Rontgen. Kurzy na ranených nevypisovali ani pri Kursku, zamerať sa tak je radno buď na vysokú kurzovú 14-ku v kolónke Hostia, vklad na Mourinha za veľa pri 1.3, alebo na predpoveď, že Begovic v bráne Potters vydrží s nulou na konte do polčasu. Pri kurze cc 1.8 na Modrú v 47.minúte vyberáme kapsu a kapitalizujeme pri „value for money“.

Ak chcete rozbiť jackpot, chce to vraj obetovať pár strieborných. Vždy budú čistejšie, ako tie Judášove.

Dostávkovania, amigos.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko