Sledujte nás

Hokej

Vypnite niekto tie noviny!

Bolí ma celý človek, keď vidím na facebooku mienkotvorné médiá písať články typu „Päť dôvodov prečo Slovensko pre/vyhralo“ Prvý – Súper dal viac/menej gólov. Druhý – Slovensko dalo menej/viac gólov. Tretí – Slovensko psychicky ne/zvládlo tretiu tretinu. Štvrtý – STOP!!! Toto je horšie ako najnáladovejší slovenský hokejový fanúšik…

Po zápase so Slovinskom, keď na internete kolovali články o našich skvelých comebackoch (tie comebacky boli fakt dobré) a o tom, ako nič nemusíme meniť, som písal o praskajúcom ľade pod našimi nohami. Ľad sa prelomil v zápase s Nórskom a spadli sme do ľadovej vody (našťastie nie do B-čka). Stojím si za tým, že náš tím so siedmimi hráčmi z NHL hrá hlboko pod svoj potenciál a ZATIAĽ ho nevieme využiť.

Keď Bielorusko porazilo USA, čítal som uplakaný článok o tom, ako už nemáme šancu postúpiť a povedal som si dosť! Dúfam, že naši hráči nie sú podobne uplakaní a už nebalia kufre, ale radšej sedia vo fínskej saune a rozoberajú ako im natrhnú….. Náš tím hral v prvých štyroch zápasoch zjavne pod svoje možnosti a tých 7 bodov považujem za zázrak. Stew Bee (Judáš istého blogu) tvrdí, že ak by som poriadne pozeral, tak by som aj v Nórsku našiel Gáboríka, len s iným menom na drese. Má pravdu, ale nádejne píšem, že nebolo by to prvýkrát, ak by ten náš slovenský dvojkríž vytrieskal Fínsko (to by bolo asi druhýkrát), no čo také Rusko?

Otázkou je, či náš tréner dokáže namiešať mužstvo tak, aby z neho vytieklo maximum, možno aj trocha viac. Zatiaľ nie, má však ešte tri zápasy a som si istý, že aj my dokážeme poraziť zvučnejších súperov. Taktiež nevieme, čo sa odohráva v kabíne a dozvieme sa to jedine ak sa nejaký hráč prekecne – #Trto. Keďže súčasní hráči už majú nejaký ten komunikačný tréning za sebou, nepovedia nič pekne narovinu ako kedysi /i dnes/ Vincko Lukáč, ktorý na plné ústa povie, že súčasní hráči v porovnaní s ním nevedia hrať (potom sa čuduje, že slovenské legendy si nikto neváži hh).

NB : Vypnite noviny, nepočúvajte rádiá, čítajte Brosport !

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
1 komentár

1 komentár

  1. Dávid M.

    8. mája 2015 at 10:57

    Fajny článok! Súhlasim s tebou!

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Hokej