Sledujte nás

Anglicko

PREMIER LEAGUE 2014/2015 … 37.kolo /nedeľa/

Hattrick za dve minúty a 56 sekúnd? Zázrak nosil včera pruhovaný dres Southamptonu a na chrbte si písal Mané. Sadio Mané. Rekord, ktorý môže prekonať už iba čas. Lebo len v ňom sa pravidelne deje to, čo nás večne napĺňa.

MAN UNITED – ARSENAL

Devils sú doma so 43 tu získanými bodmi po Chelsea druhým najsilnejším tímom v súťaži, a i keď to bude podvečer v Divadle snov bez Wayna tak trocha ako v manéži bez nafičaného Polívku, manchesterskú šouku by mohli kompenzovať Gaalove blednúce tromfy Angel Di Maria a Robin van Persie. Diabli neprehrali proti Arsenalu sedem ostatných ligových stretov /5 víťazstiev/, a i keď strelili v posledných 4 dueloch iba 2 góly, nič nenasvedčuje tomu, že by mali v Theatre of Dreams zlomiť vidly práve dnes. Výhru im prisudzuje kurz 2.6.

Arsenal je na treťom mieste tabuľky dva body pred United a poobede páli na starom Trafforde síce bez Dannyho Welbecka /koleno/, no už s uzdraveným idolom tínedžeriek spoza kanála i doma Aaronom Ramseym. Ono ani Tomek Rosický nevyzerá zas až tak zle, povedzte i prezraďte ale, prečo ho necháva Arsene sedieť i vtedy, keď by mal borec stopercentne hrať. Napríklad dnes.

Na oltár šťasteny remízového zápasu klaďte dnes na severe Albionu radšej skromné dary, keď ste však predsa len na tú červenú, vyberajte o 20:00 medzi Javorom a ruským medveďom…

A občas sledujte v živote čas. Aby vám z času načas neušiel nejaký ten zázrak.

Dozážitku, amigos.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko