Sledujte nás

Anglicko

PREMIER LEAGUE 2014/2015 … 37.kolo /sobota/

V šachovej partii vyhrá ten, kto urobí chybu ako predposledný. Uvidíme, čo na to ďalšie kolo najlepšej futbalovej ligy sveta. To predposledné.

BURNLEY – STOKE

Zbohom premierligovým zbraniam a rozlúčka bojovných Clarets s najprvšou ligou na ostrovoch pred domácim publikom, toť pointa dnešného stretu na smutnozelenom trse Turf Moor. Malé Burnley opúšťa – na rozdiel od napríklad Jazdcov z QPR – spoločnosť futbalovej aristokracie s hlavou hore, tréner Sean Dyche i každý jeden hráč nováčika bol počas celej sezóny schopný vykrvácať vo farbách klubu. Obrovská snaha v kombinácii s predsa len nižšou kvalitou nestačí ale na prežitie medzi elitou v žiadnej sfére života, spýtajte slovenských hokejistov.

TOTTENHAM – HULL

Herný dvanástorník Hullu má v posledných dňoch viac vredov jak David Beckham lajkov pod statusom o hemendexe, Tigre spadli na 3.miesto od samého chvosta tabuľky a posledné dva zápasy v lige kopú pod katolícko-protestantským banerom „In Bruce we trust“. Nuž, manažér pruhovaných Steve Bruce síce manželke sľúbil, že ak chce točiť nový Baywatch, dá dole 30 kíl, či ale sľúbi i pruhovaným budúcoročnú účasť v Premier League, to nevie ani Copperfield. „Štěstí jako míč kutálí se pryč“, na londýnskej White Hart Lane Bruce v svojej kariére nikdy nevyhral, príde jeho životná šanca práve dnes?

PS: Češi v hymne najnovšie spievajú „ všude skví se Jarda květ“, stoevrofka dnes ale ide na list z javora. Viete, stávkovanie sú veľké šachy, kde nesmiete urobiť chybu. Ako posledný určite radšej nie…

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko