Sledujte nás

Anglicko

ARSENAL – ASTON VILLA … FA Cup, finále

Predtým ako svet na dva mesiace+ kompletne prestane interesovať futbal za LaManche si odskočíme na Wembley kopnúť o víťaza síce štvrtoradého, no predsa len strieborne vyzerajúceho pohárika. Model Aladin tvrdí, že Sepp to cez kanál bez vetrov nedá, čo už lepšie pre najstaršiu futbalovú súťaž na planéte. Blatter – Futbal každopádne 1:0.

LondonBoys z Emirates sú favoriti pri 1.59 aj bez Dannyho Welbecka, či pustia hamstringy na sakrálnu pažiť Albionu Alexa Oxlade-Chamberlaina a Mathieu Debuchyho, to ukáže noc. Mikel Arteta a jeho členok nezaujíma už ani Wengera, ani mňa, fakt, že vo Wembley ale nie je nik doma a že to nevyhovuje viac Arsenalu, by zas mohol viacerých.

Neviem, či viete, ako niektorí vedia pri stávkovaní vyhrať pri jednom zápase dvakrát i viac, keď ale vsadíte pri kurze 6.2 na Dneper a potom pri jeho vedení vo finále Európskej ligy 1:0 InPlay ešte raz, no na víťazstvo prehrávajúceho súpera, rozumej Sevillu, ktorá vo Waršave nakoniec zlomí zápas na 2:3, ste nielen potomkom perfídnej šťasteny, no i pekelne prešibaný líškoid.

Koniec mája si u odvážnejších pýta férovku s rizikom, skúsime to dnes preto s Bentekem a Villou. Lay Arsenal – Nevýhra Arsenal pri 1.6 znamená pri vklade 10e /hej, nie som Blatter/ prehru 6eur pri víťazstve Arsenalu, výhru 10e pri výhre Aston Villy a presne tak i 10-eurovú výhru pri konečnej remíze. Ak pôjde Arsenal do vedenia, máme buď smolu, alebo otočíme kabát a vsadíme na neprehru Arsenalu /Lay Villa/ pri už ale oveľa väčšom riziku strát v prípade, že Villa nakoniec predsa len vyhrá. Vo Villu veriaci majú logicky ešte jednu šancu – neklikať pri vedení Gunners Lay Villa a počkať, že prehrávajúca Villa vyrovná a vydrží s remízou do konca. Plus desať.

Opačnou možnosťou je vsadiť pri 1.6 rovno v úvode na Arsenal, pri položených /napríklad/ 10-ich eurách ale vyhráte iba 6, aj to len v prípade, že to favorizovaný obhajca pohára nakoniec v riadnom čase predsa len dá. Túto aletrnatívu bude v sobotu voliť 80%+ tipérov.

A rada do budúcna? Stávkujte zásadne na jeden zápas, a výsostne LEN na ten, ktorý vidíte. Nedajte na srdce, nie ste fanúšik, ste hráč. Sledujte zostavy, pohyb i nasadenie každého jednotlivca, verte detailom, znameniam a inštinktom, ktoré sa pri InPlay stávkovaní zrodia úplne samé. Všetko ostatné je potom už len v pekuliárnej hmlovine súhvezdia Žirafa. A ďalej.

Veľa šťastia, amigos.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko