Sledujte nás

Tenis

Djokovič – Murray, semifinále French Open 2015

Roland Garros sa nám prehuplo už do semifinálových bojov a je sa veru na čo tešiť. Aktuálna forma znamená v tenise veľa, a dnes sa stretávajú dvaja hráči, ktorí u mňa túto štatistiku vo svetovom rebríčku jednoznačne vedú.

Svetová trojka Brit Andy Murray prežíva snáď najlepšie obdobie svojej antukovej kariéry vôbec. Jeho bilancia? Spektakulárnych 15 víťazstiev bez jediného zakopnutia, a to hral aj proti hráčom zvučných mien ako sú Nadal či Nishikori. Sebavedomú hru, akú predvádza na antuke túto sezónu, snáď ešte nikdy neukázal. Jedným slovom, unbelievable!

Na druhej strane dnes stojí poriadne namotivovaný Djokovič, ktorý vlastnou rukou poslal (myslím, že až príliš jednoznačným spôsobom) domov svojho najväčšieho antukového súpera Nadala, so skóre 3:0. Zápas to bol pekný, no len v prvom sete. V tých ďalších mi Rafa prišiel ako hráč, ktorému chýba motivácia a zápal. Djokovi sa tak vidina zisku historicky prvej trofeje z French Open viditeľne priblížila a Srb sa jej myslím tak ľahko nevzdá.

Obaja hráči predvádzajú podobný tenis s neobyčajnou defenzívou a môžeme sa veru tešiť na kvalitný tenis. Osobne favorizujem Srba, ale nebude to súboj na tri sety.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Tenis