Sledujte nás

Tenis

Djokovič – Wawrinka, finále French Open 2015

Tak už jdeme do finále! Kto v piatkovom večernom semifinále očakával úplnú dominanciu Srba nad Murraym, mohol sa tešiť. Sobotňajšia dohrávka duelu ale ponúkla vyrovnanie stavu.

Málokedy sa stane, že Djokovičovi ujde už (takmer jasne) vyhratý zápas za stavu 2:0. Škót Murray ale prežíva, ako som písal v minulom článku, svoju najlepšiu antukovú sezónu a nezľakol sa ani tejto výzvy. Vyrovnal stav zápasu na 2:2 a nemal ďaleko ani k celkovému otočeniu zápasu. V záverečnom piatom sete ale Andymu chýbali sily a prehral ho v pomere 1:6. Predvádzal síce perfektný a rýchly pohyb na kurte, no pri odohraní loptičky mu chýbala dostatočná presnosť a chladná hlava.

Do finále sa rovnako prebojoval aj Švajčiar Wawrinka po semifinálovej výhre 3:1 nad svetovou štrnástkou Tsongom. Stan sa na French Open vyhecoval k výborným výkonom a zatiaľ stratil len dva sety, rovnako ako Novak. Prekvapením ale je, že Wawrinka doteraz uhral na francúzskom grandslame maximálne štvrťfinále, a to iba raz v roku 2013. Jeho momentálna forma ho ale predurčuje ku skvelému výsledku aj vo finále. Nuž, necháme sa prekvapiť.

Tenis je vraj najlepší šport na betfairácky kolotoč back-lay-back-lay pri rýchlych zmenách kurzov. V kurze 1,15 na Djoka hodnotu nevidím, preto ringlšpíl začneme na čísle 6,8 pri mene Wawrinka.

Finále to bude vskutku neobyčajné, veď predsa obaja hráči chcú ochutnať ten jedinečný pocit zisku trofeje z prestížnej francúzskej antuky (a pochopiteľne aj prémie 1 800 000€). 15:00, chladený pivec, kvalitný tenis, čo viac si môžem na koniec týždňa priať:)

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Tenis