Sledujte nás

Anglicko

PREMIER LEAGUE 2015/2016 … 3.kolo /nedeľa/

Slovensko dobýja Rytmusova filmohitovka /JBMNT/, ženský erosvet ružová pilula, Ameriku Trump, vesmír Harabinova geni/t/alita. Ostáva len čakať, kedy mi zo skrine spomedzi vypratých spoďarov vyskočí i Junior s Marcelom. Jeden nevie čo skôr…

WEST BROMWICH – CHELSEA

Rozdiel medzi trojuholníkom a Chelsea už pozná celá futbalová planéta, imperatív ako poslať nenávistníkov modrej od Stamford Bridge do večných lovíšť velí Josemu zrámovať domácu jedenástku jak teta stoly po stužkovej. Courtois je po červenej späť a pokiaľ to s blonďavou belgickou misskou neprehnal, dva góly na Hawthorns dostať nemôže ani keby sa Ivanovič trikrát potkol o lajno. Sorko, o lajnu. Chelsea hrá už v 3.kole ligy líg takmer vabank, dnes to ľahkovážnejší tipujú ako nedeľnú tutovečku. Žuvačka Pedro kedysi za korunu, dnes pri 1.66 za tisíc.

EVERTON – MAN CITY

Dekoratívna dvojka, obzvlášť po výkonoch oboch v poslednom kole. City bez kompromisov zvalilo na Etihad Mourinhove šíky /3:0/, Everton zas vybehol na trs St.Mary a odstrelil Svätcom najprv pacerky, potom modlitebnú knižku a nakoniec i hlavný oltár /0:3/. Toffees štelujú nabitý prak a ak Lukaku, Coleman, Stones, Galloway, Koné, či Barkley doma v Goodison Parku zopakujú výkon z minulého kola, vezmú mocným šejkom bod.

5.1 versus 1.78 a stará dobrá otázka – modrejší ustúpi?

Zajtra ráno po omši pridajte dva otčenáše a dovi dopi, amigos.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko