Sledujte nás

Futbal

Liga majstrov /streda/

Džidži včera potvrdil svoje slová postrážte mi 16-ku, zbytok chytím a šejkovi na Etihade dokázal, že vie hrať všetko, len nie Ligu majstrov. Inak, Mr.Sterling, aké boli sny?? 

DINAMO ZAGREB – ARSENAL  … Skupina F

O Záhrebe nevie obyčajný Slovák nič viac než to, že má blízko k moru, čomu som ale nechcel veriť a #furtčuchamoči je skutočnosť, že miestne Dinamo tu ako chorvátsky majster ťahá šnúru 41 /!?/ neprehratých duelov vo všetkých súťažiach v rade. Na tráve Stadion Maksimir večer zvíťazí skôr futbalová psychológia ako kondička, ak majú Gunners bez Per Mertesackera, Jacka Wilshera a Dannyho Welbecka rupnúť, tak potom pri 7.6 a v ozajstnom balkánskom pekle. PS: Viete, na akej rieke leží Záhreb?:)

CHELSEA – MACCABI TEL AVIV … Skupina G

Na Stamford Bridge príde v sobotu odkopať 6.kolo Premier League práve Wengerov Arsenal, a v ligomajstrovej rozcvičke pred londýnskym derby to má pod veľkým Benom schytať chrabrý Hebrej. Chelsea bude, nám veľmi nie, chýbať Radamel Falcao, žrde postráži Courtoisov náhradník Asmir Begovic, koleno doliečil Oscar. Mourinho už prehral na môj vkus priveľa, dnes Hazard pripne lyže a zbúra izraelitu pri 1.19.

Lukeovi želáme všetci skorý návrat na trávnik, najbližšie asi napíšem, kde je tolerovateľná hrana vkĺzačky…

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal