Sledujte nás

Tenis

Fenomenálny Djokovič

Srbský tenista a svetová jednotka Novak Djokovič dnes vo finále Turnaja majstrov v Londýne dokázal oplatiť Federerovi porážku zo základnej skupiny, keď zvíťazil 6:3 a 6:4.

Nole sa tak môže tešiť z historického úspechu. Ako prvý hráč totiž vyhral štyri Turnaje majstrov v rade. Srb získal už celkovo piaty titul z tohto podujatia, čím sa v štatistike vyrovnal legendám Ivanovi Lendlovi a Petovi Samprasovi.

Zápas trval celkovo jednu hodinu a 22 minút a nejeden fanúšik si prial aj tretí set. Dôvod bol prostý a jednoduchý. Tenis, akého sme boli svedkami, bol skutočne svetovou triedou a ponúkol všetko, čo kvalitný tenis má. Rýchle výmeny, nečakané zvraty a až nepochopiteľne vybehané loptičky z obidvoch strán. Toto všetko mali možnosť sledovať diváci v londýnskej O2 Aréne. Rogerovi ale na konci nestačili sily, a v rozhodujúcich okamihoch chyboval aj pri vlastnom podaní.

Dvadsaťosemročný Djoko dnešným víťazstvom korunoval svoju famóznu sezónu, v ktorej získal tri grandslamové tituly a celkovo jedenásť turnajových triumfov. Rok ukončil s ojedinelou bilanciou. Tipnite si. Je to neuveriteľných 82 výhier a len šesť porážok.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Tenis