Sledujte nás

Futbal

České tímy na európskej scéne

V krátkosti sa pozrime na to, ako sa darilo českým tímom v posledných skupinových súbojoch Európskej ligy.

APOEL – Sparta 1:3

Pražská Sparta mala už pred týmto zápasom postup do jarnej časti Európskej ligy istý, no ten si ešte o čosi spríjemnila. Domáci APOEL síce po polčase viedol 1:0, no Sparťania dokázali tento nepriaznivý výsledok otočiť a nakoniec porazili domácu cyperskú Nikóziu 3:1, keď sa dvoma gólmi presadil striedajúci kanonier Lafata. V tabuľke skupiny K skončili pražania na druhom mieste za nemeckým Schalke, a môžu sa tak tešiť na los a svojho súpera do play-off Európskej ligy.

Plzeň – Villareal 3:3

Divoká gólová prestrelka. Toto slovné spojenie asi najlepšie vystihuje priebeh včerajšieho zápasu medzi domácou Plzňou a španielskym Villarealom. Plzeň tak ukončila tohtoročné nie príliš podarené účinkovanie na európskej scéne remízou. Konečné skóre 3:3 s momentálne piatym tímom španielskej ligy posunulo Plzeň na tretie, stále ale nepostupové miesto v tabuľke skupiny E s konečným bodovým skóre štyri.

Liberec – Marseille 2:4

Liberec vstupoval do tohto zápasu s jasným zámerom – získať tri body a poskočiť tak na postupové druhé miesto práve nad Marseille. Prekvapenie sa ale nekonalo, aj keď treba uznať, že favorit sa proti domácemu celku v závere duelu poriadne zapotil. Liberec sa po prehre 2:4 nakoniec do play-off Európskej ligy nepozrie, no za celé účinkovanie v pohári mu patrí poklona.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal