Sledujte nás

Anglicko

BPL 2015/16 … 27.kolo /nedeľa/

Keď vás váš vlastný tím päť dní v týždni nenávidí a v deň zápasu miluje, keď ste novodobý buldog workoholik, čo vie prísť na ihrisko o siedmej ráno a odísť o siedmej večer, keď máte punc napoleonického stratéga, rodeného motivátora a večného inovátora, potom ste Pochettino. Mauricio Pochettino.

TOTTENHAM – SWANSEA

Swansea na hrude White Hart Lane nikdy nevyhrala ligový zápas, mala na to pritom 17 pokusov, a pri súčasnej fazóne Spurs to bude mať na severe hlavného mesta sveta i dnes o statočných 7 kíl ťažšie jak narvaný obsah Flašíkovej čipiek z Harrodsu. Chýbajúci Dembele prezentuje pre domáci erb najciteľnejšiu stratu, Harry Kane však nasadí na zlomený nos Costovu masku a dekapituje waleskú Labuť pri 1.5. Lebo Pochettino.

MAN UNITED – ARSENAL

Na Old Trafford kopeme v štádiu, keď sa už nik nepýta či, ale kedy to ujo železný tulipán Gaal zabalí. Devils majú v šíku Anthony Martiala, Arsenal ale nemá Alex Oxlade-Chamberlaina, ktorý proti Barcelone ukameňoval najprv superprotiútok Gunners a následne po strete s Mascheranom i vlastné koleno, čo zabolelo až do obývačky. Arsenal nevyhral v Divadle snov osem posledných ligových stretov, šesť z nich dokonca prehral, a taký Wenger už ráno tušil, že proti kakavkovejšiemu United si zaručene nezahrá najbližších 23 rokov.

Pri stávkovaní riskujte vždy s rozumom. Jediná žena, ktorú nikdy nedobyjete, je Šťastena.

Dopremierligotania, amigos…

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko