Sledujte nás

Anglicko

BPL 2015/16 … 28.kolo /utorok/

Dať Oskara Kapriovi bolo ako aplikovať Viagru na otvorenú fraktúru, síce bars nezabrala, ale aspoň „vytvrdila“ kvalitu. Leo, ver že toho panáčika ti mali ozaj dať už za Blood Diamond… 

ASTON VILLA – EVERTON

Mušstvo /odvodené od mucha/ z Birminghamu stojí na 103%-nej rampe na odpal o ligu nižšie, posledné miesto tabuľky, 16 bodov po 27-ich kolách a celkovo 10 bodíkov z 13-ich odohraných duelov vo Villa Parku, toť kataklizma, z ktorej v histórii Premier League nevybŕdol ešte nikdy nikto. Everton na druhej strane pustil plné body v sezóne na hrude soka zatiaľ iba raz, má späť v hre Stonesa i Koneho, ak večer Villa kopne plnku, darujem niekomu obličku. 5.1 versus 1.8, NEVÝHRA Villa za Veľľa.

Aston VIlla - BROsport.sk

LEICESTER – WEST BROM

Dámy a páni, na Leicester tiahne Tony Pulis, najnevyspytateľnejší futbalový týpek pod slnkom i mesiacom dokopy, ak si spomínate, tak hej, presne ten, čo za svojich čias v Stoke City dokázal vybetónovať aj pyramídu v africkom Serengeti. Keď práve jeho nečitateľné šiltovkárske „cogito ergo sum“ vylomí na namlsanom King Power Stadium Líške zub, budem posledný, čo sa bude čudovať. Karty rozhodené jasné v prospech Foxes, 1.7 versus 6.2, idem ale na prekvapenie. NEVÝHRA Leicester.

Leicester - BROsport.sk

NORWICH – CHELSEA

Hiddink je čím nenápadnejší, tým lepší, posledný obrat Modrých v Southamptone na St.Mary bol z čeľade unikátnych /1:2/. Courtois dva nedostane, Hazard dnes konečne dá. Nevýhra Norwich.

Chelsea BF - BROsport.sk

A navyše je čas, aby sme aj my verili v Oscara…:)

Dozajtra, amigos.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko