Sledujte nás

Anglicko

BPL 2015/16 … 29.kolo /sobota/

Pred veľkou sobotou radno skúsiť volebný tip s hraničným kurzom, primeraným rizikom a zákonite najvýhodnejšou možnou výhrou. Roberto to pri 1.01 akiste uhrá, kurz 700 na prvenstvo SaS zostáva pre bohatých iluzionistov, 30-ka, že práve SulíkBand skončí najhoršie druhý ale profiluje práve onú topku, čo si pýta plebs šľahnutý adrenalínom že vraj zodpovedného gamblingu.

TOTTENHAM – ARSENAL

Bitka o severný Londýn, futbalová obriezka kola, loptový wrestling o 6-bodový džekpot. Preslávené derby na White Hart Lane dnes navyše dopuje i nevídané postavenie oboch sokov v tabuľke, ani Arsene nepopiera, že pod veľkým Benom sa už naozaj kope o titul. Domáci s Mousa Dembelem i Dele Allim na súpiske v silovej plnke, v radoch Arsenalu absentuje Čech a /keď si spomeniem na Ligu majstrov/ doslova desí Ospina. 2.4 versus 3.3, ak položíte na Delostrelca a ten prehrá štvrtý zápas v rade, skúste práškový Dexadol a dvestovku Movalisu na spinálnu stenózu.

Počítač i traja mudrci zo západu tvrdia remíza, logickejšia už bude len realita.

CHELSEA – STOKE

História kope proti Stoke, bo Hrnčiari na Stamforde vyhrali v lige naposledy pred 32 rokmi, pripočítajte skutočnosť, že Chelsea pod Hiddinkom v Premier League ešte nepustila tri body naraz ani raz, a keď to znova nahodíte do kalkulátora, pravdepodobnosť remízy vám percentuálne naskočí pri 23ke, domácej výhry pri 60ke a výhry hostí pri 17ke. Potom si spomeňte na pepefaken Bayern v ostatnom kole Bundesligy a pošlite to všetko rovno do pekla kuwa.

MAN CITY – ASTON VILLA

City šejka Mansoura v ostatnom kole beznádejne vykrvácalo na Anfielde /3:0/, kubatúra belasých milonardárov tak na Etihad Stadium produkuje proti definitívne vypadávajúcej birminghamskej Ville kabinetnú tutovku kola. Požičajte si od Borisa predvolebné melko a vysoľte ho pri 1.22.

WATFORD – LEICESTER

Stred poľa Leicesteru by mal znova zdobiť uzdravený #božehomilujem N’Golo Kante, Ranieriho šachovnica s 33 gólmi Mahreza a Vardyho tak špekuluje s 43%-nou pravdepodobnosťou výhry. Ighalo nestrelil Manchestru naposledy hattrick, lebo sa zaprisahal trafiť dnes. Povedzte, bratia a sestry sofisti, v čo verí ten čo neverí a či klame klamár keď klame ?

Do Jasnej berte v ľubovoľnom poradí spoďara, frajerku, ambrelu a ploskáč a hlavne nezabudnite. Kto nevolí, nevyhráva…

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko