Sledujte nás

Komerčné články

Vo Fortune teraz nemôžeš prehrať

Hokejové majstrovstvá sú už v plnom prúde a s nimi aj tipérsky ošiaľ. Stávkovanie neodmysliteľne patrí k športu samotnému, rovnako aj radosť z výhry, no aj srdnatosť z nevýherného tiketu.

Možno ste už postrehli akciu Fortuny so stávkou bez rizika až do výšky 30EUR. Častokrát sa stretávam s názorom ako „to je určite nejaká ďalšia pasca na tipérov“ alebo „to určite nie je pravda“. Opak je ale pravdou. Ako som mal sám šancu vyskúšať, každý nový hráč má právo staviť svoju prvú stávku ÚPLNE BEZ RIZIKA, t.j. ak netrafíte váš tip, Fortuna vám vráti vklad.

Stávka bez rizika ale neplatí „len“ na Majstrovstvá sveta v hokeji. Využiť ju môžete taktiež na Premier League, La Ligu, NHL, Ligu majstrov, Európsku ligu, Fortuna ligu a taktiež aj medzištátne priateľské zápasy.

Takže ako na to? Stačí kliknúť na jeden z našich bannerov, či textový odkaz, zaregistrovať sa, vložiť peniaze na účet a už si len užívať relax zo stávkovania! Ako bonus za registráciu získate aj vstupný bonus až do výšky 100EUR, ktorý vám bude na účet pripísaný po pretočení vášho prvého vkladu. Nemusíte sa teda obávať, že peniaze, ktoré ste na účet vložili, si do pripísania bonusu nemôžete vybrať.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Komerčné články