Sledujte nás

Anglicko

EPL: Víťaz je ten, čo prehrá najmenej

Keď som si prečítal cifru, ktorú zarobí Oscar za sedem dní kdesi medzi Jang-c’-ťiang a Chuang-che, zaváhal som, či ešte zostanem pri Premier League. So far so good…

MANCHESTER CITY – ARSENAL

Nič netrvá večne, ani láska k jednej slečne, šnúra neporaziteľnosti Arsenalu rupla pred pár dňami v Goodison Parku jak Gundoganove kolenné ligamenty. Everton prekopal Gunners v počte striel i počte rohov /14:9, 8:3/, strata vedenia 0:1, a na konci dňa i všetkých bodov ešte môže stáť Wengera v máji 2017 pár nepekne prebdených nocí. To hlavne keď zistí, že mu chýba k titulu presne jeden bod. S výkonom ako proti Evertonu dnes budú mať Delostrelci na Etihad jedninú šancu. Tú nulovú.

Pepeho Blueshakes nespravili v predchádzajúcich kolách čo i bod ani proti Chelsea ani proti Spurs, nedeľňajšia trefa mimo býčie oko na domácom drne proti ďalšiemu favoritovi z top 5 by mohla Citizens pred výletom na Anfield Road položiť psychicky už dosť dole. Najväčšiu slabinu Skyblues nehľadajte v strate Aguera, to skôr v mužovi, čo kúpili Pepemu šejkovia do brány. Na ozdobu.

Šance na papieri píšu 2.2 versus 3.6, tipnem si 2:2. Podobné „tutovo-remízové“ duely snujú osud intríg najluxusnejších parametrov, pri InPlay stávkach sa určite nezlakomte na veľké výhry. Víťaz môže byť nakoniec práve ten, kto prehrá najmenej.

Dopremierligotania, amigos…

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko