Sledujte nás

Anglicko

EPL: Rozbijú modrí kryštály?

Všetci tvrdia, že džob trénera vyžaduje výsledky. Tak som sa zamyslel, či existuje vôbec taký, ktorý nie a – vyšiel mi hrobár…

CRYSTAL PALACE – CHELSEA

Šmar po Chelsea kameň a tá ho premení na úspech“ platilo i naposledy proti Sunderlandu, Courtois potvrdil že je najlepší gólman v šírej zemi /sorry, Manuel/, Babregas zas to, že je už bolestivo pomalý a v modrom šíku napriek víťaznému gólu jasne na odstrel.

Pardewov futbalový rýchlik z „kryštálového paláca“ rozbil v ostatnom kole vagón proti United až v samom závere /prehra 1:2/, dnešné kurzy 6.6 versus 1.6 taktiež naznačujú, že v tabuľke šestnásty Palace zďaleka nebude slamenou figúrkou do počtu, čo dnes conteovci odpália jak baníci komín v Krompachoch.

Neprehra Chelsea, kurz na remízu 4.3 pre bohatších adrenalistov za sto+.

WEST HAM – HULL CITY

Hull už za cc 123 dní vypadne z ligy, každá stávka na neúspech/prehru Tigrov figuruje už teraz ako plne lucídna a v celkovom súčte definitívne plusová. Skúsim 3:2.

WEST BROM – MAN UNITED

Devils sa hrabú z popola, s Blindom, Darmianom či Fellainim však budú herne furt škúliť jak moja frajerka, čo keď plače tak má slzy až na chrbáte. Tréner Pulis je bývalý drevorubač a Mourinhov kámoš, na West Midlands mu ale zaručene nedá zadarmo ani prasklú haluz.

Risk 3.9 na remízu skúste ak vám vyjde tá, čo uhrá Chelsea.

Postavte snehuliaka, nameľte mak, pusťte kapra, postavte stromček a tešte sa z výsledkov svojej práce. Ak sa nebudete, ostáva vám už len začať kopať.

Dopremierligotania, amigos…

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko