Sledujte nás

Futbal

Hviezdy deťom v Trenčíne s novinkami

Stalo sa už tradíciou, že v júni organizuje futbalový klub AS Trenčín športovo-charitatívne podujatie Hviezdy deťom. V nedeľu 18. júna sa uskutoční už jeho deviaty ročník. Po dvoch rokoch sa opäť bude sťahovať.

Nielen futbal

Keďže na štadióne AS Trenčín a aj na Mierovom námestí v Trenčíne, kde s úspechom prebehlo predchádzajúcich osem ročníkov, vládne v súčasnosti čulý stavebný ruch, bolo treba nájsť nové miesto. Útočisko našli Hviezdy v športovom areáli Mariána Hossu na Novinách v Trenčíne, ktorého organizácia Hoss Heroes je dlhoročným partnerom tejto milej akcie.

So zmenou miesta konania sú spojené aj niektoré novinky. O tie sa ale každoročne starajú samotní organizátori. Ako sa už stalo tradíciou, všetko sa bude točiť okolo športu. Zástupcovia trenčianskych klubov nielen deti oboznámia so základmi florbalu, hokeja, hádzanej, bedmintonu a tenisu. Návštevníci si všetko samozrejme budú môcť na mieste vyskúšať na vlastnej koži.

Podstatou projektu je pomôcť postihnutým ľuďom, a tak nemôžu chýbať ani reprezentanti športov pre telesne postihnutých. Po minuloročnom úspechu boccie, ktorú predviedli chlapci a dievčatá z občianskeho združenia Imobilio, si okrem tejto našej úspešnej paralympijskej disciplíny tento rok môžete vyskúšať napríklad sánky, ktoré používajú sledge hokejisti. Partneri podujatia pripravili pre deti aj množstvo iných atrakcií, medzi ktorými sa asi najväčšiemu záujmu bude tešiť  PlayStation zóna nafukovacie hrady a maľovanie na tvár. Chýbať nebudú ani tento rok obľúbené tvorivé dielne.

Novinky v hlavnom turnaji

Chýbať nemôžu ani známe osobnosti hlavne športového a kultúrneho života. Aj tu sa udiala drobná zmena, keď futbalový turnaj na umelej tráve vystrieda plážový futbal a plážový volejbal. Okrem futbalistov AS Trenčín už teraz svoju účasť potvrdili Marián Hossa, Tomáš Tatar, Tomáš Jurčo, Marko Daňo, Tomáš Kopecký, Rastislav Pavlikovský, Richard Lintner, Jozef Lohyňa a špičky v plážovom volejbale na Slovensku Dominika Nestarcová s Borisom Demeterom. Sily si s nimi zmerajú Martin Šmahel, René Štúr, a Ivan Vojtek. O príjemnú atmosféru sa budú starať aj dievčatá z Angels Cheerleaders. Výťažok z podujatia bude aj tento rok použitý na finančnú pomoc postihnutým ľuďom nielen z trenčianskeho regiónu. Za predchádzajúcich osem rokov sa vďaka podpore osobností športového a kultúrneho života, významných spoločností, drobných firiem, ale aj jednotlivcov takmer podarilo pri vyzbieraných prostriedkoch prekročiť hranicu 123 tisíc €. To čo sa ale nemení už deväť rokov, je generálny partner Hviezd deťom, ktorým sú Slovenské elektrárne.

Ak sa chcete zabaviť a prispieť k dobrej veci, alebo si spríjemniť nedeľnú prechádzku popri Váhu, máte na to skvelú príležitosť. Na Hviezdy deťom sa môžete prísť pozrieť už túto nedeľu. Podujatie sa začína presne na poludnie. Hlavný program štartuje o dve hodiny neskôr turnajom samotných hviezd. 

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Futbal