Sledujte nás

Futbal

Man United – PSG z pohľadu redakcie

Timo

Pred zápasom by som tipoval všetko možné, len nie konečný výsledok a priebeh zápasu. S United sa od príchodu Cukorskjaera niesla akási aura neporaziteľnosti, ktorej sila však tkvela, zdá sa, len na domácej scéne. Tuchelovci na ihrisku s jedenáckou Mbappé a Di Maria plus nejakých pár ďalších mien predviedli, že špekulovať môžete na okresnom turnaji v šachu v CVČ, nie na Old Trafford. Rýchlostné súboje zvádzal Kylian sám so sebou, Di Maria si užil fajnových 90 plus pár minút všetkého, čo dedinský futbal prináša, vrátane pifka. Bezzubý Manchester sa nezmohol na nič, dokonca môžem povedať, že vzhľadom na ofenzívne bomby od PSG môžu byť v Anglicku radi, že nešupli ešte viac.

Peťo

Výsledok 0:2 by v decembri počas menežovania Joža brali fanúšikovia United všetkými desiatimi. Posledné týždne im však dali nádej, že je tu šanca. Došiel „kertejker“ Ole s detskou tvárou a šedivými vlasmi, parížskemu vlašáku sa zranil Oscarmi ovenčený Neymar a na poslednú chvíľu aj Cavani. No aj Meunier, aby sa nepovedalo. Kto vie, ako by to asi vyzeralo na starom Trafforde, ak by bol zdravý Edinson Cavani a Kylian Mbappé by hral viac z kraja, kde by sa ešte väčšmi rozbehol oproti obrane United. Štyria mohykáni, ktorí stáli pred de Geom, by však francúzskeho mladíka lapili iba v prípade, že by si na predzápasovej rozcvičke miesto jonťaku dali čerešne a zapili ich acidkom.

Dvojgólová prehra je podľa mňa až príliš krutá na priebeh zápasu. Výsledok 0:1 by tomu svedčil viac, avšak Paríž po strelení gólu ukázal, že tento rok už osemfinálovým zápolením prejdú. Je nepravdepodobné, aby United strelili v Parku princov 3 kusy. Pri všetkej úcte k Manchestru, v tejto súťaži nehrajú s Fulhamom alebo Newcastlom.

Kto by nevedel, tak Rím vyhral s Portom 2:1. Nech dvihne nohy ten, ktorý si vybral tento zápas.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Futbal