Sledujte nás

Timove postrehy

Postrehy (nielen) zo športového života, vol. 5

Postrehy (nielen) zo športového života, vol. 5

Čo je najlepšie na období študentstva? Ste v podstate nezamestnaní alkoholici, no rodičia sú na vás hrdí. Inými slovami, semester začal. Vitajte pri nových postrehoch, kolektív.

Postrehy s poradovým číslom päť majú na starosti poukázať na skutočnosť, že ak v našom štáte slovenskom nemáte konexie (rozumej známosti), na viacerých úradoch či inštitúciách ste skončili ešte hlboko predtým, než ste vôbec začali. Zážitkom mi je posledná návšteva pošty, kde sme boli s B. kúpiť všetky tie časopisy, sprchovacie gély, stolové hry a ďalšie skvelé predmety, ktoré inde ako na pošte nenájdete. Popritom vrátime rovno jeden balík, čo sa síce aj podarilo, no proces mi pripomenul tretiak na strednej a proces opravy známky z informatiky zo 4 na 3. Ťažký proces, nepriama takmer identická antipatia z oboch strán (ja vs. pani slečna make up stylist vicemiss Horná Štubňa) a i keď koniec dobrý, všetko dobré, zároveň celé zle.

Ľudia, ktorí na Slovensku pracujú v pozíciách, ktoré podceňujú v prvom rade oni sami, sú najviac nespokojní. Slovo služby vychádza z premisy, že niečo sa ponúka, pričom takmer v každom prípade to ponúkate len ďalším ľuďom. Síce nehádžem všetkých do jedného vreca, ale ťažko sa stane, aby všetko išlo podľa predstáv. Svoje o tom vedia aj ľudia s minimálne majetkovým, maximálne zdravotným poškodením po zápase Maďarsko – Slovensko. Zlyhal Slovenský futbalový zväz? Alebo fakt, že polovica slovenského sektora bola odetá v červeno/zeleno/bielo/uhorskej a rázne porušovala azda každý predpis UEFA o medzinárodných zápasoch, bol čisto z dementného hľadiska slovenských občanov žijúcich na rovinách Orbánových polí? Nevedno, ale aj keby sa u nás snažili inštitúcie o stopercentnú správnosť, tak zas budú chybovať zákazníci/smrteľníci a kolotoč obvinení sa skončí (ako moja mamka vravieva) na svätého Dindi (kto náhodou vie, kedy to je cca v kalendári, píšte na zvedavybloger123@icq.pl, dikz).

Do záveru, buďte dobrí k ľudom, no nenechajte sa zdrať z kože. Športový súdok za posledné týždne naplnili špekulácie a dohady, prečo to len tá BARCELONA prehráva a nevyhráva… Vysvetlím v článku po tom, čo mi niekto reálne vysvetlí, prečo sa nevýrazný izbový kvet režimového obdobia príťažlivý asi ako ja po zobudení volá „svokrin jazyk“ (argument lebo list ostrý ako jazyk svokry haha xixi neberiem).

September je mesiacom začiatkov, začínajú študenti všetkých kategórií a stupňov, začínajú učitelia (sme s tebou, Stew) a v neposlednom rade, začína jeseň – čas chorôb, nádch a iných pliag (chlopi, 37 a kus chytené hrdlo platí tiež). Dávajte na seba pozor a hlavne, športu zdar, kolektív.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Timove postrehy