Sledujte nás

Timove postrehy

Bájky z bajku: Začiatky bývajú všelijaké

Asi v polovici apríla som si vďaka plnej podpore rodinného fondu na rozvoj športovej aktivity a duševného zdravia zadovážil bajk…

Bájky z bajku: Začiatky bývajú všelijaké

Jeden mudrc raz zvestoval, že jazda na bicykli je ako život. Musíš držať rovnováhu a posúvať sa vpred. Alebo teda držať ruky na brzdách a dúfať, že to v pohode prežiješ. Každopádne vítam kolektív pri krátkych bájkach z bajku.

Asi v polovici apríla som si vďaka plnej podpore rodinného fondu na rozvoj športovej aktivity a duševného zdravia zadovážil bajk. Moja doterajšia znalosť hraničiaca s vedomosťami ako kolesá brzdy prehadzovačky sa po pár dňovom reščerčši extra nezvýšila, čo ma oddalo do rúk kvalifikovaných znalco…v Bardejove? Xixi. Po výbere ma v predajni o pár hodín čakal pripravený bajk. Poviem vám, pocit jak nový vúz horského typu. Posledné detaily a že reku dovidenia ta aj vám naspäť. O minútu /možno aj menej, myseľ mi totižto zatemnila okolnosť situácie/ som naspäť v predajni, že ombre, buď som ja nesedel nikdy na bajku, abo ste mi nenafúkali gumy. Hoho ahaa ta sa zabudlo. Že sranda…bohovská, to vám poviem.

Po fotošútingu pre známych s heštegom môj bajk má super nového vodiča bolo na čase oprobovať modernú technológiu na dvoch kolesách. Na Mnicháč šľapem jak o dušu. Predstavujem si, že som Sagan až do momentu, kedy ma v kopci na elektrobajkoch nesfúkla dvojica s vekovým súčtom min. 130 rokov. Neva, nič len rešpekt, lebo ja v ich veku s mojimi kolenami budem rád ak si sadnem, nie to ešte na bajk. Striedam povrchy jak auto na testovačke a keby som nemusel obomi rukami držať kormaň /nárečovo volant/, aj by som pridal pár viet typu tohlecto kolo má peřfektní jizdní vlastnosťi v každém teřénu. Trápne viem, ale fakt má. Shoutout Author.

Prvá jazda Mnichač – Kúpele – pauza v parku medzi seniormi uvedomujúc si po celoživotnom rozmýšľaní, že čo ich toľko baví sedieť pol dňa len tak na lavičke – singletrail od zmzrky ku Slovnaftkegaráž. Dobrých 30 km a opätovné osvojenie si jazdnej radosti. A tým dvom šoférom, čo mi darovali veľkonočný pondelok, prajem všetko dobré a stočené kilometre.

Keď vás náhodou stále máta zamyselnie, že prečo teda sedia ľudia len tak na lavičke. Ide presne o ten moment. Len o moment a o nič iné. Presne ako na bajku, kde ide o momentálny stav mysle na to, aby si sa nevytrieskal.

Dopedálovania už čoskoro, drahý kolektív.

Spoiler k druhej časti: Marko mládenca príbehy a skúsenosťi…

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Timove postrehy