Sledujte nás

Timove postrehy

Život spoza nugátových mreží: A čo teraz?

Náš Timo prináša pohľad študenta v dnešných neľahkých dňoch vo svojom viacdielnom rozprávaní.

Život spoza nugátových mreží: A čo teraz?

V januári to boli srandy z bezpečnej vzdialenosti, dnes je z toho celosvetový ošiaľ zasahujúci (TAKMER) každý aspekt života a čo zajtra? To ešte len uvidíme. Vítam vás pri prvej časti života spoza nugátových mreží, marcovo-znepokojený kolektív.

Sladké, neškodné, príjemné, no stále mreže – takto môže vyzerať momentálna situácia, v ktorej sa ocitli žiaci a študenti všetkých úrovní a stupňov. V podstate sa od nás chce, aby sme sedeli doma na zadku – dream job, isn’t it? Druhá strana mince však otvára priestor na zamyslenie, že v dnešnej dobe pochybovania sa tak jednoduchá vec môže zdať ako najzložitejšia a to, čo je povedané explicitne, sa zdá nezrozumiteľné. 

Situácia ešte nedosiahla úroveň hystérie (alebo inej gréckej bohyne), ale určite sme v bode, v ktorom sa to už týka každého bez rozdielu. Na internetoch a televízoroch stovky zdrojov a dvestovky informácií a teraz čomu máš veriť? Ver tomu, čo ti hovorí zdravý rozum. A ak nemáš partiu, stamina a health takoj plus40, na tuti. Toľko k spoločenským zležitosciam, a teraz vážne: Čo do marišky belavej (ani google translator nepreložil) robia cez víkend ľudia, čo nemajú radi futbal?! Za zmysluplnú odpoveď hodnú zamyslenia ponúkam 5 eurokoruniek plus Dettol (1x). Šport dostal ránu pod pás, ligy sú zrušené, hráči i tréneri žiaľ ochorievajú, kapitáni otupiejevajú a babky i tak s úsmevom na tvári kvitky zalievajú, basom ci. 

V dobe písania je sobota (14.3) niečo pred 11nástou a ja dúfam, že si dávate pozor na seba aj na svojich blízkych, aká to že divná a sporadická prosba, že? 

Poradňa spoza nugátových mreží

  1. Seď doma, rozumej vymeň session za Tescom za chvíľu v prírode.
  2. To, že nie si chorý, neznamená, že si v suchu, ombre.
  3. Mysli na to, že na svete sú aj iní ľudia.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Timove postrehy