Sledujte nás

E-športy

Najlepší hráč vo FIFA 20? Traoré je beštia na nezaplatenie

Nedávne odhalenie Team of the season so far vo FIFA 20 pre Premier League prinieslo viaceré prekvapenia. A toto je jedno z nich.

Adama Traoré - TOTSSF - FIFA 20

Rýchly, silný, odolný a k tomu aj kvalitný strelec. Srandy bokom, prichádza Adama Traoré z Wolverhamptonu. 

Po tom, čo sa v médiách objavil doterajší najlepší tím sezóny anglickej Premier League v prevedení herných kartičiek hry FIFA 20 (Team of the Season So Far), vypukla na internetoch mánia ohľadom jedného hráča. Spoločnosť EA Sports zaradila do tímu sezóny Premier League klasicky tie najznámejšie mená, no čo sa týka hodnotenia, zaujal predovšetkým Adama Traoré. Španielsky krídelník v službách Wolverhamptonu sa počas ročníka blysol 6 gólmi a 10 asistenciami, pričom jeho rýchlosť a bojovnosť udivovali v každom jednom zápase. V hernom svete FIFA 20 dostal po novom kartičku, ktorej základné hodnoty sú nasledujúce: 

PAC: 99 (!!!) / SHO: 85 / PAS: 86 / DRI: 91 / DEF: 45 / PHY: 93 (!!!)

Mimochodom, za zmienku stoja aj ďalšie jeho atribúty, medzi ktoré patrí napríklad sila strely, akcelerácia, maximálna rýchlosť či fyzická sila. Hodnota týchto atribútov? Fokin 99 priatelia, viac to už proste nejde. Takže Traorého šup do zostavy a modlidbička za ľavých obrancov…budú to potrebovať. 

Kto je vlastne Adama Traoré? 

Narodil sa v Španielsku (1996), no jeho korene siahajú do afrického štátu Mali. V roku 2004 sa ako osemročný dostal do slávnej barcelonskej akadémie La Masia, kde si prešiel cez juniorské výbery až do rezervného béčka. Keďže sa však nedokázal presadiť, vydal sa v roku 2015 na skusy do Anglicka. Cez Aston Villu a Middlesbrough sa v auguste 2018 dostal do kádru Wolves, kde sa z neho za necelé dva roky stal uznávaný a kvalitný krídelník, o ktorého prejavila záujem paradoxne aj Barcelona. 

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v E-športy