Sledujte nás

Futbal

Bundesliga, dejstvo 3: Každý neporaziteľný raz padne

Bundesligová hitparáda sa vracia na trávniky v znamení tretieho kola.

Bundesliga dejstvo 3

S nemeckým futbalom je to ako s výplatou – kým nepríde, niet dôvodu na radosť. Bundesligová hitparáda sa vracia na trávniky v znamení tretieho kola. Vítam jesenný kolektív. 

Dortmund – Freiburg 

Žltí Haalandovic kluci nečakane pustili všetky body proti Augsburgu a úsmevy im ešte väčšmi zamrazila prehra o Superpohár. Hold, s Bayernom dnes len tak nevyhráš. V sobotu poobede sa im však črtá šanca napraviť si chute proti Frajburku, ktorý ale dovedna v lige neprehral. Dortmund vyhrá len v prípade, že Favre nepošle do hry statickú trojobranu a zálohu bez slabého nápadu. Tipujem výhru domácich a asi aj tor od Haalanda, lebo šak kto iný. 

Lipsko – Schalke 04 

Pred pár rokmi by sa Lipsko pred týmto duelom len tak triaslo, no dnes je to kompletne naopak. RáznBall pod vedením génia Nagelsmanna už dokázal, že efektívna hra ide aj bez Wernera. V sobotu od 18:30 sa Lipsku postaví / pokľakne bezzubé a rozmontované Schalke, ktoré v dvoch kolách liglo 11 gólov s bodovým zápisom rovná sa IQ oddaného voliča veď vy už viete koho. Na bodový úspech Schalke verím len v prípade, že mi konečne príde odpoveď z Rokfortu, že či ma berú aspoň na odvolanie dorici. 

Lipsko priatelia, lebo Nagelsmann

Bayern Mníchov – Hertha Berlín

Každá svieca zhorí rovnako tak, ako každý neporaziteľný raz napokon padne. Kluby ako Bayern však prehry nezlomia, ale naopak mnohonásobne poučia. V nedeľnom zápase kola príde do Mníchova squadra z hlavného mesta, ktorá má určite čo ponúknuť, ale nie tentokrát, sorry jungs. Bayern vyhrá o dva góly, Lewandowski a Gnabry na listine.

Prajem ničím nerušený futbalový víkend, drahý kolektív. 

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Futbal