Sledujte nás

Futbal

Zo slovenských trávnikov: Šláger v Žiline a bardejovská honba za bodmi

Slovenské futbalové trávniky nám aj tento týždeň ponúkajú množstvo zaujímavého na sledovanie.

Dunajská Streda - Žilina, Fortuna liga

Keďže robiť preview po zápase je na figu, poďme si predstaviť to najlepšie, čo nás cez víkend čaká na slovenských trávnikoch. 

MŠK Žilina – Dunajská Streda 

Pod Dubňom budú padať karty, hlavy, góly, všetko. Prvá Dunajská zatiaľ seká slovenskú (akože top) súťaž bez straty jediného bodu a keď si do zoznamu rozsekaných pridajú aj žilinskú akadémiu, Gergejovia zabudnú aj na sedmičku od Linzu. MŠK však môže proti favoritovi dokázať svoje kvality a s extra motiváciou zabojovať o body – 1 bod rešpekt, 3 body mágia.

Z futbalového hľadiska sa črtá mega zápas. Z tipérskeho láka rovnako 3,66 na domácich ako 1,8niečo na hoscí. Neviem, radšej verte svojmu srdcu a kúpte frajerke kvietku.

Partizán Bardejov – Dubnica 

Je super a zároveň zvláštne, že papierový favorit je zároveň v tabuľke o štyri miesta nižšie ako domáci celok. Partizán si urobil chuť v Blave, kde Slovan béčko porazil zásluhou dvoch gólov Marka Lukáča. Čo som čítal, tak Bardejov najal za head kouča Belgičana a za asistenta Turka, kokso, a že erazmus v jeseni zakázaný. Srandujem, snáď bude táto zmena pre Bardejovčanov prospešná. 

Futbalovo neviem odhadnúť ani len zostavy, nie to herný priebeh. Po kurzovej stránke ma láka 2,30 na Bardejov, ale to tak dnes skočiť na nejaké lákadlo. 

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Futbal