Sledujte nás

Anglicko

EPL: Predvianočná pecka na Anfield

Viete, aký je rozdiel medzi Mourinhom a krtkom? Len jeden z nich sa bojí betónu.

Crystal Palace - Tottenham
Foto: SITA/Glyn Kirk/ Pool via AP

Keby mi všetky tipy vychádzali jak tie v poslednom kole, na Vianoce chlípem s Ďurim kapustnicu v azyláku. Vitajte znova za bielymi skalami Doveru, kamaráti.

Manchester City – West Brom

Pri mančesterskom šlágri z minulého kola by zadriemal aj Hamilton v kokpite, dnes však na Eastlands znova uverme starým časom a povedzme, že už keď si borci zo západného Albionu nezahrajú, aspoň si dobre zabehajú. Mansurovci v nudoťukese vynájdu dlhodobo stratený moment prekvapenia a poďakujú aj za 1:0.

Leeds – Newcastle

Proti Chelsea Leeds nestíhal, proti Hammers sklamal, ono ak nevieš dať gól pomaly ani z penalty, zo siedmich rohov súpera dostaneš naopak dva a od 54.minúty ti odíde testosterón, oktán aj Bamford, potom sa napriek pozoruhodnému futbalovému novoromantizmu pľantáš okolo 15-ho miesta tabuľky. Peacocks zabudli vyhrávať, dnes by si mali konečne spomenúť. Skúsim 2:1.

Liverpool – Tottenham

Merseyboys si v nedeľu splietli Craven Cottage s tripom na Krásnu Hôrku, Spurs na druhej strane po Kaneovej drzovke už len mourinhovsky zagarážovali jedenástku. Platí však, lepší bod v tabuľke Premier League ako dva Kulyho hity na Rokefem. Betónu sa bojí krtko, pochvaľuje si ho ale Mourinho, sledujte exhibičnú predvianočnú pecku na Anfield, dámy a páni, v závere si Jose a Jurgen znova padnú do náčuria. Can’t miss it. Skúsim 2:1.

Aj v kovidočase platí „keď beháš, nestarneš“, predaj skipas – kúp tenisky a dopremierligotania, priatelia.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko