Sledujte nás

Anglicko

EPL: Šťastné a futbalové

Kalendár listuje 26. december, druhý deň Vianoc, za La Manche známy Boxing Day.

Premier League: Tottenham - Leicester
Foto: SITA/Andy Rain/ Pool via AP


Kalendár listuje 26. december, druhý deň Vianoc, Deň dobrej vôle, Lá Fhéile Stiofáin, za La Manche známy Boxing Day, a k jeho pokoju a radosti nemôže neprispieť i sama najrozšírenejšia hra na zemeguli. Vitajte v 15. kole Premier League, priatelia.

Leicester – Manchester United

Keď spadneš z bicykla a kľúčnu kosť pritom zlomíš susedovi, je to proste tvoj deň. V preklade čo Devils doma v ostatnom kole proti Leedsu kopli, to jednoducho dali. Za prvých 30 minút počet striel 4:4, držanie lopty 30:70, rohy 2:4, stav 3:0, zbytok si kuknite v análoch. Realista Brendan ale nie je romantik Bielsa, zápas pravdy /3 vs 2.3/ na sviatočnej tráve King Power má dnes potvrdiť, že starí treforďáci nikdy neboli tí preplatení lúzri, o akých ešte nedávno a dlho písali všetky svetové plátky.

Aston Villa – Crystal Palace

Aj v Selhurst parku vždy platilo, že byť chudobný nie je hanba, je to len nepríjemné. Lepších ale raz 0:7 od úradujúceho majstra ako sedemkrát 0:1 od West Bromwich, eh? Pri súčasnej forme Villy môže čaro borcov Roya Hodgsona z 13.miesta rebríčka aj v Birminghame /1.9 vs 3.9/ zmiznúť jak Mišél Počiatek z Bratislavy. A nemusí ani zahuliť.

Arsenal – Chelsea

Tipujem, že posledná šanca /4 vs 2/ inak sympaťáka Artetu v meste, čo podľa slov klasika nikdy nespalo a nespí. Ak Frank zloží domácich delobuchárov aj dnes, … treba si spomenúť, že futbal je aj na Vianoce vždy iba hra a život pôjde určite ďalej. Len daj panebože, aby už konečne bez kovidu.

Radosť sa narodila ako dvojča, treba sa o ňu deliť. Ak preto stávkujete, položte duely na remízu, aby vari nikomu málo nebolo. A majte Vianoce hlavne v srdci, potom budú aj pod stromčekom.

Ešte raz šťastné a veselé, priatelia!

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko