Sledujte nás

Anglicko

EPL: Slabý súper existuje iba v tvojej hlave

„Vraciam sa do Premier League a nik z toho nie je smutnejší ako moja žena.“

Sam Allardyce
Foto: SITA/Clive Brunskill/Pool via AP

Niektorí u nás pod Tatrou ešte furt nepochopili, že nič nie je horšie, ako zobudiť sa ráno mŕtvy. Kým aj mňa dostane klan bezrúškaroff, skúsim ešte pár futbalových súit. Vitajte za kanálom, priatelia.

West Bromwich – Leeds

Vraciam sa do Premier League a nik z toho nie je smutnejší ako moja žena, nechal sa počuť Big Sam. Aby hneď zakrátko šokujúco ozbíjal úradujúceho majstra na glorifikovanej tráve Anfield o drahocenný bod. Na tím, čo podržal loptu z 20-ich %, vymenil si 200 prihrávok a najskôr z top letky na konci dňa aj tak vypadne umelecký kúsok rovno do futbalovej Laskaly. Každopádne včasné varovanie pre Pávy z Leedsu, ktoré sa v ostatnom kole po úvodnej trefe BumBumforda na svoj štýl absolútne nečakane zabarikádovali ako Jose v najlepších časoch. Bielsa, it ain’t ya, innit?

Manchester United – Wolves

Mám rád typy čo kopú vpred, v prípade dnešnej dvojice na starom Trafforde tak platí pre každého futbalového fandu ono známe it´s a must. A pokiaľ ste ešte nezaregistrovali vlka Pedro Lomba Neta, vrelo odporúčam. Hlava dole, pojď sem kam deš a najrýchlejšie (aj) členky v lige.

Tottenham – Fulham

Fulham herne sťaby vstal z mŕtvych, prihrávky z jedničky a často i na jedničku, robustné typy v mixe s technickými, ani v časoch keď som za 5 libier mokol v 6.rade na Craven Cottage neprodukovali chalupári krajšiu futbalovú rozprávočku. Čo samozrejme neznamená, že nám ju dnes Son môže hneď v 6.minúte pokaziť.

Newcastle – Liverpool

První vyhrání z kapsy vyhání, po Maného ostatnej trefe Liverpool proti Baggies akoby odišiel, ono slabý súper furt existuje iba vo vašej hlave. Na severe ostrovov Vilka Dobyvateľa to vidím na jasnú dvojku. Vpravo hore.

Teším sa na dnešné duely skoro ako na vakcínu, s pozdravom ak ste proti nej, ja nebudem proti vám sa s vami lúčim a dopremierligotania, kamaráti.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko