Sledujte nás

Anglicko

EPL: Futbalové hybridy z Elland Road

Jedinú jedenástku na planéte, ktorá vybehne na pľac a je jej jedno proti komu päť dá alebo šesť dostane majú.

Leeds gól vs. West Bromwich
Foto: SITA/Shaun Botteril/Pool via AP

Jediný človek, ktorý sa chce dožiť stovky je ten, čo má deväťdesiatdeväť. Dovtedy môže vyhrať ligu líg za Lamanč aj taký Norwich. Dobrá správa aj pre pesimistov, eh? Vitajte v novom roku a znova v Premier League, priatelia.

Manchester United – Aston Villa

Ešte nedávno kopali svetové kurzy Solšéra do zadnice, skrota a zo všetkého najviac von zo starého Traffordu – a dnes ty že ľaľa ho, bejbyfejs. Byť /skoro/ na špičke tabuľky s borcami ala Mane – Kane – Sane, to jó, nachádzať sa tam ale s mančaftom, čo profiluje rozpačitého Freda, vyhoreného Pogbu, či Harryho Magajvera s plným ruksakom whatnots na chrbte, to je na novoročný tuš. Olé! Len bacha na Grealisha. V birminghamskej zuške roky dobre fúkal trubku. United v topke pripomína hejtrom slona na vrchole stromu. Nik nevie ako sa tam dostal, každý ale chce, aby bol z neho čím skôr preč. Sorry Čego. Sorry Čulo.

Tottenham – Leeds

Jedinú jedenástku na planéte, ktorá vybehne na pľac a je jej jedno proti komu päť dá alebo šesť dostane a aj tak bude kopať svoje, má Leeds. Bielsa nevie po anglicky ani jak Aguero s Adebayorom dokopy, dohromady a spolu, napriek tomu prinášajú jeho Pávy jednu vypeckovanú futbalovú renesanciu. Naposledy ma tak, verte, šokovali len oranžoví fanbastenovci. Keby sa imaginárne zrušili rohové kopy, futbalové hybridy z Elland Road môžu spokojne kopať o titul. 

Hostia stopercentne inkasujú, otázkou ostáva, koľkokrát trafia Llorisa a jeho žrde.

S metaforou keď nepremeníš penaltu najskôr nedáš gól sa s vami lúčim a šťastný a zdravý 2021, priatelia.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko