Sledujte nás

Ostatné športy

MS v hádzanej: Maďari a Poliaci fičia

Našich južných ale aj severných susedov zastihol svetový šampionát vo výbornej forme.

MS v hádzanej - Maďarsko
Foto: handballegypt2021.com

Dnes sa predstavila Argentína aj Brazília. Stavím sa, že mnohým vám napadol Messi, De Mária, či Neymar, tí ale loptu do ruky nesmú.

Argentína teda nastúpila proti Japonským kamikadze a svoj zápas zvládla celkom v klídku 28:24. Juhoamíci viedli celý zápas, možnoaj preto, že japonské stíhačky sa často míňali cieľa. Argentínci si pripísali dva body a živia nádej na postup do osemfinále.

To brazílske kanáre nabehli na súpera z iného súdka. Našich južných susedov od Balatonu zastihol šampionát vo výbornej forme. Dobrá obrana, spoľahlivý Mikler v bráne a kreatívna i pestrá hra v útoku slávili úspech pri 29:23. Brazílčania milo prekvapili bojovnosťou až do posledných sekúnd  a vyšperkovali svoj výkon azda najkrajšou akciou zápasu. Skúste Utube.

V ďalšom zápase sa cez Uruguay prehnalo tsunami z Poľska. Naši pre zmenu severní susedia (tí západní pre covid museli zrušiť účasť) nenechali nič na náhodu a „suarezovcom“ nechali len oči pre plač.

Chorváti zdanlivo zvalili Bahrajn 28:18, výsledok však nevyjadruje dianie na ihrisku. Jadranci sa herne stále trápia a ak sa z toho nevyhrabú, ďalšie šance už nedostanú.

A na záver si ešte pozrime výsledky skupiny čierneho Petra:

Tunis – Kapverdy 10:0
Angola – Kongo 31:32

Autor: Kero

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Ostatné športy