Sledujte nás

Bojové športy

VIDEO: Poirier ukončil McGregora v druhom kole

Hlavný zápas večera UFC 257 priniesol krásny súboj a bitku vo veľkom štýle. Dustin Poirier sa v nej dočkal svojej odplaty.

UFC 257: Poirier ukončil McGregora v druhom kole
Foto: ufc / Twitter

Vrchol večera UFC 257 priniesol súboj Dustina Poiriera a Conora McGregora, ktorí sa v klietke stretli v odvete po roku 2014.

Zápas sa skončil výsledkom, ktorý čakal asi len málokto. V druhom kole poslal Dustin McGregora k zemi po sérii viacerých tvrdých úderov a zápas už následne stopol hlavný rozhodca Herb Dean. Dnešné TKO v druhom kole je pritom pre Írskeho fightera len treťou porážkou v UFC a vôbec prvým KO v profesionálnej kariére.

Dustin dokázal Conora v prvom kole prekvapiť rýchlym take-downom a nepríjemnými calf kickmi. V druhom kole pokračoval kopmi na lýtko, čo v konečnom dôsledku znemožnilo McGregorovi pohybovať sa a lepšie brániť. No a to bol začiatok jeho konca.

Poirier sa tak po skvelej príprave a taktickom výkone dočkal svojej odplaty a určite sa bude hovoriť o jeho titulovom zápase v ľahkej váhe. Možným súperom je pritom Američan Michael Chandler, ktorý si na UFC 257 okrútil svoj debut v tejto organizácii. Chandler však nie je v MMA žiadnym nováčikom a fanúšikovia majú možnosť poznať jeho kvality najmä z Bellatoru, kde je trojnásobným majstrom sveta ľahkej váhy. Rovnako jeho dnešná premiéra v UFC ukázala, že aj tu je ašpirantom na titul. Favorita Hookera knockoutoval hneď v prvom kole, vďaka čomu sa určite posunie vyššie v rankingu a dostane šancu na veľký zápas. Či hneď titulový, to sa ukáže časom. V roku 2021 sa v UFC máme každopádne určite na čo tešiť.

Pozrite si video zo záveru zápasu Dustin Poirier vs. Conor McGregor 2:

Conor po dnešnom zápase odišiel zo štadiónu síce po vlastných, no sprevádzala ho barla. Jedovaté calf kicky teda v klietke zohrali obrovskú úlohu. Je ale dôležité poznamenať, že ako pred zápasom, tak aj po ňom si fighteri medzi sebou udržali obrovský rešpekt a to je len dobre.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Stávka bez rizika za 50 € vo Fortune na prezidentské voľby 2024 - 300x300

Futbal

Stávka bez rizika za 50 € vo Fortune na prezidentské voľby 2024 - 300x300

Viac v Bojové športy