Sledujte nás

Anglicko

EPL: Ak si naj, potom si McTominaj

Spomeňte si na kuvikov, čo ešte donedávna posielali Oleho domov na bandurky.

McTominay Manchester United
Foto: SITA/Martin Rickett/PA via AP

Viete, kde spievajú kone najradšej? Na koňcerte. Po ligovom „fakape“ (čítaj FAcup) vitajte znova za kanálom a v lige, kde ide vždy o najviac.

Southampton – Arsenal

Arteta pošle na St. Mary zaiste iné Delobuchy ako tomu bolo v spomínanom pohári pred pár dňami, Svätci s Ward-Prowsom, Walcottom či Ingsom ale idú furt novoročný ruženec a potrhať im doma pacerky bude tvrdšia fuška jag nanovo skamagátiť Mazugeka s Magiánom. S grošami rozhodujte pri 3 vs 2,3.

West Brom – Manchester City

Predposledný hostí rozbehnutý šejkov valec a v globále je to vraj taká túta, že to nepremieta ani Premier Sport. Uprednostniť znova Southampton s Arsenalom mi príde ako uveriť Konorovi, že dá Poiriera dole už v prvom kole a do 60-ich sekúnd. Pravdou ostáva, že Cityzenov pri 12 vs 1,2 na Hawthorns zastaví iba ak oranina, akú mal aj Bayern v nedeľu na Schalke.

Everton – Leicester

Vardymu konečne odrezali herniu, čo mu už pár mesiacov spomaľovala stovku z 11 na 13, v dueli šiesteho a tretieho tak čakajme na líščom hrote Ayoze Pereza alebo Kelechi Iheanacha. Ancelotti vie, že prehra ho výrazne odreže od prvej trojky, pri 2,7 vs 2,7 to preto aj ujovi Borbelymu vychádza na cizelovanú telofázu pekuliárnej hmloviny súhvezdia Žirafa. Rozumej 1:1.

Manchester United – Sheffield

Tak trocha futbalový dezolát zo Sheffieldu nabehne na domáce vidly už do polčasu a to spoko aj bez vycmúľanej Brunovej peny. Nože, spomeňte si na kuvikov, čo ešte donedávna posielali Oleho domov na bandurky. Ak si naj, potom si Mektominaj, v 63. minúte môže poslať Solšér Phila Jonesa aj s Bekhamom a odpísať mi konečne na toho slona z vianočnej jedličky.

Nezabudnite, ak vám žralok žerie z ruky, poľahky môže aj z nohy a dopremierligotania, kamaráti.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko