Sledujte nás

Futbal

Milánsky pohárový masaker

Stretnú sa odvekí mestskí rivali, počas hracej doby sa rozdá 7 žltých, jedna červená karta a rozhodujúci gól padne v minúte s poradovým číslom 97. Nevymyslíš…

Copa Italia, milánske derby: Ibrahimovic - Lukaku
Foto: SITA/AP Photo/Antonio Calanni

Prosecco v pohári, pizza v peci a naladené televízory. Konalo sa štvrťfinále talianskeho pohára v znamení derby Della Madonnina. Ahoj kolektív.

Stretnú sa odvekí mestskí rivali, počas hracej doby sa rozdá 7 žltých, jedna červená karta a rozhodujúci gól padne v minúte s poradovým číslom 97. Nevymyslíš ani za tri prezidentské platy ombre, toto je pohárový súboj Interu a AC z Milána. Znovuzrodené AC viedlo zásluhou svojho padre Zlatana, no tomu po konflikte s Lukakuom odišli nervy ešte pred polčasom /žltá pane kapitáne/.

Po takmer hodine hry sa švédsky nezlomný bojovník musel stotožniť so skutočnosťou, že červená nie je s jeho menom spojená len vo veci oblečeného dresu a porúčal sa do šatne. Necelých 20 minút pred záverečným hvizdom dáva Interu nádej Lukaku /1:1/ a nikto si nepraje nič iné, než nadstavených minimálne 30 minút. V tzv. Kotlebovskej minúte /domyslíme si/ sa na ihrisko dostáva nechcený, nezošorený a stále veľmi slušne platený Christian Eriksen. A hľa, o necelých šesťsto sekúnd sa práve onen na prestupovej listine usmievavý dánsky záložník raduje z gólu, ktorý pre Nerazzurri znamená v danom momente večnosť. Škriniarovci s endorfínom na maxime môžu pokojne zavesiť storky na insta, šak odbojovali. A v semifinále ich čaká jeden z dvojice Juventus – Spal… už asi tušíš.

Inter – AC Miláno 2:1 /Lukaku, Eriksen – Ibrahimovič/

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Futbal