Sledujte nás

Futbal

FA Cup: Hammers prichádzajú do Divadla snov

Pohár nie je liga, v preklade keď dvaja kopú to isté, nemusí to byť vždy remíza.

Manchester United gól McTominay v Premier League
Foto: SITA/Michael Regan/Pool via AP

Viete kedy sa koňovi najviac páči jeho žena? Keď si dá koňťu. Volá krajina, kde sa aj wuhanský kovid pomýlil pri kopírovaní génov, volá zem Albionu, vitajte v 5. kole FAkapu, priatelia.

Manchester United – West Ham

Ohohó, tak proti Evertonu že to bola v ostatnom ligovom kole pánové ďábelská jízda, to že veru jó. Bruno sa bavil futbalom jag ja včera na Plačkovej storke o mandarínkovej celuritíde, Tominej zreje ako vínko, dokonca už aj Fred trafil medzi žrde. Džuoky nabok, najparádnejší herný display za posledné roky v podaní starých traforďákov doslova pásol oči, že to nakoniec modrí liverpoolčania uhrali na 3:3 by bolo na inú debatu. Pogbovi rupli kolagénne tkanivá, inak je Solšér dnes na domácom drne takmer v silovej plnke.

Šéf Hammers ujo Moyes prichádza do Divadla snov, ktoré mimochodom kedysi dosť neúspešne riadil ako miestny prvý režisér, v exkluzívnej forme, utešenej nálade a s výstavným pýkblajndrovským akcentom strihnutým z céčkového maturitného odposluchu. Pohár nie je liga, v preklade keď dvaja kopú to isté, nemusí to byť vždy remíza. Kurzy 1,6 versus 5 nominujú na postup domáci erb, pokiaľ Ole nakopne vo svojich šíkoch suficientnú motiváciu, potom penda na diabla a ďalšia storka na insta, kde mám 3000 folowerov a to som ešte nezaložil účet.

Babka vraví, že najlepší spôsob ako zabiť čas je kukať futbal. Pozvite ju večer k telke, vylejte do nej pohár červeného, ručím vám, že keď sa preberie zmení názor.

Zážitoček, priatelia!

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal