Sledujte nás

Futbal

V redakcii tipujeme konečné poradie Premier League

V našej redakcii sme sa pozreli na to, ako by mohlo vyzerať tabuľkové poradie v Premier League na konci sezóny.

Anglická Premier League patrí medzi najviac nevyspytateľné súťaže sveta. Aj napriek tomu sme sa v redakcii zamerali na to, ako by mohlo vyzerať tabuľkové poradie po záverečnom hvizde celej sezóny.

Timo

Tipovať konečné poradie (alebo TOP 6) anglickej futbalovej hitparády je risk aj tri kolá pred koncom, nie to ešte v lete. Dnes má ešte každý klub pred sebou približne 15 duelov, pričom zatiaľ čo niekto zachraňuje titul či európske poháre, niekto primárne zachraňuje samého seba. Premier League bola vždy plná kvality a inakosti, no sezóna 20/21 sa javí ako úplne nový koncept o stupeň vyššieho levelu výkonnosti takmer všetkých 20 účastníkov. Po troch kolách že Villans z Birminghamu title race, neskôr už kúzlo Mourinhovej druhej sezóny.

A teraz? V jeseni bitý a zhasnutý Pep Guardiola sa potichu poopravoval káble a pod žiarou reflektorov sa vyšvihol na špicu a vraví sa, že dnes mu na titul stačí už len jeden Sterling a dvaja zdraví obrancovia. Liverpool by ako obhajca titulu pri žiaľ nadrozmernej maródke /rozumej bez Virgila/ pustil v najhorší deň bod možno aj proti Slovanu a United? One time Fantastikk. Next time nebarz.

Poďme ale k tipu na TOP 6. Za mňa titul ustráži aktuálny líder, Manchester City. Na krk mu napokon bude aspoň kus dýchať mestský rival, ktorý sa v jari upne na domácu súťaž a v Európskej lige sa nezapotí, maximálne kus zadýcha. Tretie miesto snáď Liverpool. Ligomajstrové zastúpenie pre ďalší ročník uzavrie Chelsea. Piaty za mňa Leicester a na šiestej priečke podľa mňa Everton, iba žeby Spurs.

Peťo

Druhá a verím tomu že aj posledná koronasezona nám opäť ukazuje aj v Anglicku kopú iba ľudia a v nedeľu na Anfielde po dlhom čase aj Karius. Haha. Musel som.

Šejkovia sa už podľa môjho tragikomického tipérskeho umenia dostali do rozhodujúceho trháku, zmenila by to iba maródka podobná tej madridskej alebo zastavený kohútik petrošekelov jak v Poprade. Na druhý stupienok to vytiahne Čelza, lebo Marina s Romanom nechajú Tuchela pol roka robic jak še patri a potom, keď si otvorí ústa, tak vezmú do parády ďalšie Villasa. Aj Boasa. Napríklad. Aby ho mohli zase vyhodiť.

Tretie miesto ukope Liverpool, aj to asi len vtedy, ak sa zázračne skoro vráti Pildžinfandajk a Kariusa z nedele vymení Jurgen opäť za Beckera. Nie len Borisa.

No dobre, tak na 4. miesto hodím United ale len preto, že si Bruno kopne aspoň 12 penált. Leicester to do ligy majstrov nedotiahne, ale Európu opäť ukope (ak ich nerozkopu Jindrovi sešívaní). No a na šiestom mieste verím, že uvidím Ancelottiho Everton. Sorry Žozé, sorry Mikel, vy tento rok ani vizuálne.

Stew

Nepoznám nikoho v okolí, kto otvorene fandí Smeru, presne tak, akože nepoznám nikoho, kto otvorene fandí Man City. Ouka, tag sa priznám. Ale iba k tomu druhému of cross, bo zavaruj. Ako rodený guardiolovský plnokrvník by som zaiste mal s Pepem o čom-tom podebatiť a pár vecí by som si barsrád pri 2 orosených nechal vysvetliť, nateraz ale vo mne hlodá obava, že ligu vyhrá Solšerova entourage. Ak budú hrať červení ako proti Evertonu, mám spotené sny, že je to fakt viac ako možné. Tretí bude Liverpool, potom Leicester, Chelsea a šestku z duše prajem hodiť Leedsu.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Futbal