Sledujte nás

Futbal

Tipérska poradňa: Liga majstrov, 16. február 2021

Na prázdne štadióny ale o to horúcejšie trávniky sa konečne vracia súťaž všetkých súťaží.

Liverpool - Salah, Arnold v Lige majstrov
Foto: SITA/(Bo Amstrup/Scanpix via AP

Na prázdne štadióny ale o to horúcejšie trávniky sa konečne vracia súťaž všetkých súťaží. Je späť Liga majstrov, pri ktorej určite nejde o všetko, pretože ide o oveľa viac. Vítam tipujúci kolektív.

Skrz BBC News som sa dočítal, že od poslednej Tipérskej poradne z dielne BROsportu klesla úroveň hazardu na Hornom Šariši z 95% na 93%. Zmení to futbalový sviatok v podobe v Ligy majstrov, ktorá si na utorok aj stredu pripravila spolu štyri zaujímavé zápasy s ešte zaujímavejšími kurzami.

Barcelona – PSG

PSG bude určite viac ľutovať absenciu Neymara ako Neymar absenciu PSG v možných ďalších kolách. Pochettina čaká veľká skúška odvahy, pričom Tipsport mu verí takmer rovnako, ako možnej remíze. Barcelone nechýba Messi a k tomu ani viac netreba.

1,92 na domácich a až 3,9 na PSG. Remíza pri 4,0drobné mi príde ako najrozumnejší ťah ako neprehrať a možno aj čosi vyhrať.

RB Lipsko – Liverpool

V Budapešti by dnes za okolností plných tribún burácala polovica rovinatého štátu. Liverpool je veľký klub s veľkými menami všade navôkol a jeho dnešným azda najväčším problémom je, že Lipsko sa veľkých klubov ani mien vonkoncom nebojí.  Otvorená hra s extraordinárnou dávkou talentu aj kvality doplnená o nemecký kumšt oboch trénerských taktikov. Fantázia v pohybe. A potom uvoľnenie pri cohibe.

3,10 na Lipsko je risk, ktorý môže na konci dňa spôsobiť veľa radosti. 2,3 mi k Liverpoolu príde veľa na to, aby prehrali. Na remízku v tomto prípade neverím, lebo Liverpool to dnes zvládne. LFC hodí za hlavu nebarz formu a Lipsko už nemá Wernera. Dnes je výhra Salahovcov kurzom večera.

S estónskym porekadlom, že kto druhému jamu kope, je u neho na brigáde, sa na dnes lúčim, kolektív.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal