Sledujte nás

Futbal

Tipérska poradňa: Liga majstrov, 17. február 2021

Tvrdenie, že lepšie ako jeden deň Ligy majstrov sú len dva dni Ligy majstrov, stále platí.

Juventus - Cristiano Ronaldo
Foto: SITA/Fabio Ferrari/LaPresse via AP

Tvrdenie, že lepšie ako jeden deň Ligy majstrov sú len dva dni Ligy majstrov, stále platí. Vítam kolektív pri kurzovej debate dnešného programu v klubovej súťaži number one.

Utorkové tipy mi skoro vyšli, no to by Barca musela byť menej rozbitým mužstvom. Mbappého hattrick vyčaril úsmev aj Mone Lise, verím tomu.

FC Porto – Juventus

Juventus si z klobúka možných súperov vytiahol žolíka. V dnešnom rozpoložení dvojzápasovej sily Ligy majstrov je na 95% nemožné, aby portugalskí od mora postúpili do štvrťfinále. V prvom kole sa však môže prikotúľať prekvapko, ktoré by pre trénera Pirla nebolo vôbec prvé v sezóne. Tých už on zažil, ojoj, nemá ich kam skladať. 4,03 na Porto je samovražda. 2,11 na Juve je dar od Tipsportu pre tipujúci kolektív. Ostaňme pritom. Na góly v dnešnom Juventuse ťažko. Buď CR7 alebo ostatných 10 iných.

Sevilla – Dortmund

Večný majster Európskej ligy proti Dortmundu, čo by najradšej už začal letnú prípravu na novú sezónu. Nevyspytateľná Sevilla pri 2,33 a proti nej Žltí z Nemecka za kurzových 3,19. Pilsi? To mi nevychádza… Sevilla je dobrá ale nie jednoznačná a Dortmund je síce teraz divný, ale stále má Haalanda so Sanchom. Remízka a 3,56 krúti nejedno tipérske zápästie, no pri otvorení hry to vidím určite na počet gólov plus 3 a možnože aj triumf BVB.

S odkazom, že najprv kvetina polovičke až potom tiket, sa s vami lúčim.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal