Sledujte nás

Futbal

Tipérska poradňa: Liga majstrov, 23. február 2021

Valentín je preč a ak sa stále náhodou necítite milovaní, je tu Liga majstrov. Tá dáva nekončenú lásku nielen k futbalu všetkým.

Suarez za Atlético Madrid v La Lige
Foto: SITA/AP Photo/Jose Breton

Valentín je preč a ak sa stále náhodou necítite milovaní, je tu Liga majstrov. Tá dáva nekončenú lásku nielen k futbalu všetkým. Od tipérskych riadkov srdečne vítam kolektív.

Atlético Madrid – Chelsea

Vďaka neutrálnemu miestu konania tohto clashu sa konečne dá povedať, že v Rumunsku sa hrá dobrý futbal. Čaká na nás boj o každý meter ihriskový. Dynamická a stále si zvykajúca Tuchelovka proti Atléticu, ktorého precízna defenzíva si určite prežila už aj lepšie dni.

Na wannabe domáce Atlético 2,96 a pre Chelsea 2,77. Pri 3,07 vsádzam na remízu s nie veľa gólmi. Snáď sa mýlim. Ako by povedali komentátori od FIFKY 21, „Hope it is not a commentator‘s curse“.

Lazio – Bayern Mníchov

Ako som uviedol v preview s kolegom Petrom, Lazio pri lepšom dni porazí každého a pri zlom by ho na polčas potrápil i Bardejov. Úspech v Lige majstrov je z 10 % o šťastí a ďalších 90 % sa ukáže v minimálne 180 minútach. Zdá sa mi, že Lazio ani nevie hrať na pokojnú rozohrávku a pôjdu od začiatku naplno. Bayern na opatrnosť hrať nemusí, Bayern to v prvom rade hrať nechce. 4,7 na domácu belasú a 1,7 na hostí od Isaru. Zhodnoťte podľa seba. Ak nie tím, tak góly. Zaručene 3 plus.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Futbal