Sledujte nás

Futbal

Osemfinále LM: Stredajší program

V najklubovejšej súťaži sveta nejde o otázku, ide o odpoveď. A tá znie, že dva dni Ligy majstrov sú vždy lepšie než jeden deň Ligy majstrov.

Vinicius Junior Real Madrid
Foto: SITA/AP Photo/Bernat Armangue

V najklubovejšej súťaži sveta nejde o otázku, ide o odpoveď. A tá znie, že dva dni Ligy majstrov sú vždy lepšie než jeden deň Ligy majstrov. Vítam kolektív pri spoločnom pohľade na stredajší program.

Atalanta – Real Madrid

Peťo

Ktoré prekvapenie v minulej sezóne Ligy majstrov bolo väčšie? Ťaženie Atalanty alebo Lyonu? Neznam. Každopádne to, čo viem, je to, že Real by z marodky vyskladal lepšiu zostavu ako z toho, čo Zidanovi ostalo. Výsledkovo sa Real tvári, že to ako tak zvláda, herne to už je o čosi horšie. Alebo aj o čosi viac. Atalanta bojuje doma o Ligu majstrov a tvári sa ako taliansky Jánošík, bohatým berie a chudobným dáva. Kto fandí Realu ako autor, ten bude trpieť rovnako, ako trpí pri ich hre už nejeden mesiac. Kto fandí futbalu, tak si snáď užije hru Atalanty a tá sa snáď nezľakne veľkého mena.

Večer 2:1. Bohužiaľ pre fanúšika. Aspoň že nebude catenaccio.

Timo

Keď sa v posledných mesiacoch povie Real Madrid, na um mi príde len trpký výraz na lesklej hlave ZZ a nemožný Lucas Vázquez na poste krajného obrancu. Trojica Kroos-Casemiro-Modrič je pre súperov čitateľnejšia jak pointa Marcinových vtipov a Realu už teda neostáva nič iné, len sa pokúsiť dopraviť Benzemovi vhodnú loptu na gólovy zápis. Jaj aha, aj on je zranený. Pech ty kokso. Dnes v Madride platí, že kto vie behať, ide na trávnik. A tak to aj bude proti dravej a silnej Atalante vyzerať. Kráľovskej bielej sa dnes bojí len Pervol Blek Medžik, určite nie borci do Bergama. Obaja dajú gól a nebojím sa načrtnúť, že Atalanta môže aj dva.

Mönchengladbach – Manchester City

Peťo

Angličania majú pohodu v lige a tú sa budú snažiť preniesť aj do Ligy majstrov a tento rok konečne preraziť. Snáď nie dno ako politické špičky na Slovensku. Nemcom to v poslednej dobe nejde. Asi to bude tým, že sa na polroka zbavili svojho talizmanu z lavičky, ktorý nehrával, a poslali ho do Augsburgu. Hej, je to ten náš Lászlo. Úplne náš. Večer proti sebe nastúpi zadrhnutý stroj, ktorý v lete pustí trénera do Dortmundu proti dobre namazanej mašine, ktorá túži po európskom triumfe. A tento rok na to herne konečné má. Pokiaľ sa mu vyhnú zranenia a kovidy.

Výsledok 0:2 v tréningovom tempe.

Timo

Hrať proti Manchestru City je dnes ako za trest. Nielenže sa málokedy dostanete k lopte, ale pri ich dobrom vetre ešte fasnete štyri a viac. Kevin je fit, z lavičky postavíte jedenástku podobnú tej na ihrisku a v lige vediete o desať bodov. V denníku Hontianske Nemce píšu, že Pepe Raviola a Zidane majú dnes spoločnú len tu lesklú hlavu, nikoli spokojný úsmev, ten má len jeden. Proti MCFC stoja Žriebätá v neistej forme, ktorých stajňa môže dnes večer ostať vyprášená už po polhodine. Uvidíme. City chce úspech v Európe a keď ho nedajú teraz, môžeš investovať do obrany i viac jak Pentagon, i tak figa z toho, ombre. Citizens vyhrajú o 3 góly. Presný tip nechám na vás.

Stávkujte, šoférujte a rešeršujte s veľkou opatrnosťou. Zatiaľ dopísania, cenný kolektív.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Futbal