Sledujte nás

Futbal

Tipérska poradňa: Európska liga, 25. február 2021

Štvrtok a Európska liga k sebe neodmysliteľne patria. Vitajte preto aj dnes pri najnovšej tipérskej poradni.

Slavia Praha - Leicester, Európska liga
Foto: SITA/AP Photo/Petr David Josek

Starsky a Hutch, Mulder a Scullyová, Hlas a Smer, k tomu prirodzene aj štvrtok a Európska liga. Vítam kolektív pri najnovšej tipérskej poradni.

Ajax – Lille

Prý zápas týchto dvoch dynamických európskych tigrov napokon vyhrali amsterdamskí po otočke (2:1). Obaja disponujú veľkou kádrovou kvalitou, no Ajaxu zaručene chýba brankár Onana, ktorý si odpykáva ročný dištanc za nedovolené látky. Na Ajax vypísali 2,10 a na hostí necelých 3,5. Verím v to, že obaja dajú dnes večer gól, padne ich 3plus a ako správny študent diplomacie to zaklincujem záverom, že nech postúpi lepší.

Arsenal – Benfica

V lige to Delostrelci dokefrali vo veľkom štýle, pričom ak chcú prebiehajúci ročník aspoň ako tak zachrániť, jedinou cestou je Európska liga. V prvom zápase remizovali s lisabonskými Orlami 1:1 a aj keď sa dnes zápas odohrá v Grécku, Arsenal si ako wannabe domáci nesie gól z ihriska súpera. Ide ale o to, že Tipsport vypísal na Artetu a jeho SO CHAPY boyz kurz 1,8. Kurz večera? Môže súc.

Leicester – Slavia Praha

Pomerne často hovorím, že mať tak na Slovensku klub, ktorý je aspoň z 30% ako pražská Slavia, skáčem po plafón. Netrieskajú milióny do nezmyselných posíl len kvôli menu, nemenia trénera po každej zlej prihrávke a čo hlavne, vytvorili a držia si perfektnú futbalovú kultúru počnúc vedením cez súdržný tím až po fanúšikov. Práve aj tieto skutočnosti doviedli Slaviu v tomto ročníku k dvojzápasu s Leicestrom, ktorý je stále v aktívnej bitke o titul v Premier League.

Po pražskej bezgólovej remíze sa tak Slávisti postavia na jeden z najlahodnejších trávnikov v Anglicku, kde ich však čaká 90min pekla. Leicester (1,56) nemá v pláne zaváhať, no ako poznáme Pražákov (6,60) aj z minulých rokov, tí nedajú nikomu jako nic zadarmo. Ani Leošovi, promiň. 4,23 na remízu v 90 minútach nemusí byť od veci.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal